1. barman_pl na 90%
2. Strebor na 90%
3. szuler
4. bazyss
5. Morfii
6. Blackrado
7. analogforever
Wersja do druku
1. barman_pl na 90%
2. Strebor na 90%
3. szuler
4. bazyss
5. Morfii
6. Blackrado
7. analogforever
Witam jestem tu nowy :)
Nie miałem jeszcze przyjemności brać udziału w żadnej sesji, kolega Bazyss dał mi cynk że jest możliwość wybrania się właśnie na ta ko wą sesję, i z tej okazji moje zapytanie czy jest możliwość dopisania się do listy "społecznej"(ale tak na 80-90% na razie)?? W soboty pracuję niestety i nie czy da się załatwić w pracy wolne, ale będę próbował żeby mieć wolne.
Pozdrawiam :)
dopisac sie mozna nikt nie bije
reszta nie ma pomyslu na temat ?
1. barman_pl na 90%
2. Strebor na 90%
3. szuler
4. bazyss
5. Morfii
6. Blackrado
7. analogforever
8. JeRzU
1. barman_pl na 90%
2. Strebor na 90%
3. szuler
4. bazyss
5. Morfii
6. Blackrado
7. analogforever
8. JeRzU
9. rafalp88 na 90%
ktos cos jeszcze ? bo na cos ambitnego i tak zeby koszta sie rozlozyly to malo nas ;]
tym bardziej jak odpadna jakies osoby
inni z listy cos moze zaproponuja jesli chodzi o temat ?
po walentynkach pewnie nie jedna modelka będzie miała nową bielizne i zdjęcia na NK nowe się przydadzą ,moze jakieś bieliżniane fotki zrobimy :-D
a może coś w stylu retro?? co o tym myślicie??
No ja już proponowałam karnawałowo :D
to ja zamkne liste moze:-)
1. barman_pl na 90%
2. Strebor na 90%
3. szuler
4. bazyss
5. Morfii
6. Blackrado
7. analogforever
8. JeRzU
9. rafalp88 na 90%
10. 3voQ
aaa mam jeszcze jeden pomysł, ostatnio w modzie są sesje z gadami, może z wężem?
Niestety albo stety zależy co kto woli ale nasza impreza może odbyć się w niedziele 6.
Dla mnie żaden problem. :) może być niedziela.
A to jak niedziela to zmieniam procenty (1 zostawiam sobie na nieprzewidziane zdarzenia)
1. barman_pl na 90%
2. Strebor na 99%
3. szuler
4. bazyss
5. Morfii
6. Blackrado
7. analogforever
8. JeRzU
9. rafalp88 na 90%
10. 3voQ
ale cisza ;]
jeżeli chodzi o niedzielę to ja raczej odpadam
i koszty przy okazji :)
Pozdr.
ok jakos w weekend postam sie cos ogranac i napisac sensownego bo teraz miliard spraw na glowie ;]
...drodzy przyjaciele... nie wiem jak będzie ze mną bo leżę od 11-02 w szpitalu w Zgierzu... więc wybaczcie ale nie wiem jak długo tu zostanę...:/
Pozdrawiam Arek.
może jednak uda mi się przybyć, więc jeszcze mnie nie skreślajcie
Gosia do weekendu jeszcze parę dni ;)
Ja 6 marca na 99% odpadam ;] ew. wpadnę na chwilkę bez aparatu zamienić parę słów ;)
Sry sporo spraw na glowie po prostu , piatek mam jako taki wolny wiec cos zaproponuje i przez weekend ustalimy co i jak robimy ;]
1. barman_pl na 90%
2. Strebor na 99%
3. szuler
4. bazyss
5. Morfii
6. Blackrado
7. analogforever
8. JeRzU
9. rafalp88 na 90%
10. 3voQ
Czy ta lista jest aktualna ? Czy ktoś chce się dopisać ?
Po ile zrzuta ? To ma znaczenie w kwestii tego co możemy zrobić w zasadzie.
Mozna zrobic bielizne z jedna osoba , z druga sam nie wiem. Swoich pomysl nie sprzedam ;D. Moze byc pin-up , raczej nie wymaga zbytniego przygotowania ale dochodzi kwestia fryzury , nie kazda wizazystka to zrobi. Moze Aasia Wilińska by nas wsparla w temacie bo ma doswiadczenie ale wtedy w trzeba by liczyc w granicach 150-200 zl przygotowanie osoby , moze mniej jak sie dogadam heh.
fajnie by było aby sie zmieścić do czterech dyszek na głowe jeśli chodzi o koszty ,mi osobiście to prawie obojętnie co będę robił ,wypije jakieś browarki i będzie fajnie. Pin up mogłby być ale jak generuje duże koszty ,to dla mnie może go nie być ,osobiście mało mnie to kręci pomimo tego że chyba sam rzuciłemm taki temat , bielizna będzie fajna ,tak samo jakiś glamour, jak będą fajne modelki w fajnych ciuszkach to zdjecia też mnie osobiście pewnie zadowolą :-D
Co do mojej skromnej osoby to będę na 100%
Jeżeli chodzi o zamysł to podobnie jak analogforever. Pin up nie znam wiec obojętnie. Bielizna, Glamour czy ciuszki to już bez różnicy :)
Najważniejsze to spotkać się z ekipą podciągnąć technikę i wykluczyć błędy popełniane wcześniej.
Już nie mogę się doczekać ;P
coś cisza duża, widze ze raczej niewypał ta niedziela ,ja się osobiście wypisuje jak do tej pory nic nie wiadomo.
Ja również odpadam, prawdopodobieństwo przyjścia spada więc nie chcę przekłamywać liczby chętnych
Dokładnie. Może się ktoś jeszcze odezwie i zdeklaruje czy przychodzi czy nie? bo na listę się wpisali a teraz cisza. Lipa by wyszła jak by nie było spotkania ;/
No więc lipa bo cisza. Niestety mam ograniczony a ambitniejszych tematach trzeba więcej konkretów i szybciej ze strony zainteresowanych osób. Więc może wpierw ustalić wspólnie , co można zrobić , znaleźć wstępnie chętne osoby i dopiero ustalać termin.
czemu ja to czytam trzeci raz i nic nie rozumię
no comment...
Wojtek kiedy możesz nas u siebie gościć?
Ale czego nie rozumiesz ?
ja ja pzrychodzę, będę na 100%, doczekać się juz nie mogę, ah :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
to jak w końcu, kto na 100% będzie?? :)
sorry Michał ale cisza to raczej z Twojej strony , spotkanie niby za cztery dni a gdzieś zaginąłeś, propozycje były przeciez z naszej strony jakieś ale nie ustosunkowałeś sie w zaden sposób do nich ,przynajmnmiej do mojej z soboty bodaj, wiesz ja nawet jako osoba mocno dyspozycyjna też chciałbym wiedzieć kilka dni wcześniej czy się spotykamy ,ludzie mają przecież rodziny i nie kazdy tak bierze sprzęt i wychodzi sobie z domu kiedy chce.
Sprawa jest prosta. Rozważany był Pin-Up ale wyszło że za drogo. Co do bielizny określiłem się tylko Ja i Analogforever, reszta cisza. Jak nikt się nie odezwie czy mu się coś podoba czy nie czy przystaje na takie warunki to jak tu coś zorganizować. Można zrobić zwykłą stylizację jakaś bluzeczka spódniczka czy sukienka i porobić zdjęcia będzie można ale to też trzeba się zdeklarować czy chcę czy nie.
Ogarnijcie się i potwierdźcie na 100% czy przychodzicie czy nie i co chcecie.
Takie moje skromne zdanie.
p.s
co do Wojtka to jak będzie chętny to ja się piszę na 100% :)
co do wypowiedzi "MM"
to z jego strony też dziwna cisza.
Ludzie skoro widac ze mam problemy z czasem widac ze przydala by sie pomoc w ogarnieciu tematu to czemu nikt nic. To spotkanie ma byc dla was nie dla mnie. Jest studio , jest wizaz , byla kwestia tematu i ewentualnie modelki/modelek a tu chyba mozna tez z siebie cos zrobic majac na uwadze ze 10 osob chetny jest. A wypowiadaja sie dwie osoby , co dla mnie odzwierciedla zainteresowanie spotkaniem i foceniem. Przepraszam ale ja w obecnym okresie mam sporo na glowie , miedzy innymi studio wlasnie i z tym zwiazane sprawy , organizacja wlasnych sesji i nie jestem w stanie przygotowac wszystkiego i podac na tacy jak Wojtek. Cala operacja tez nie jest na tyle skomplikowana zeby pomoc. Staralem sie na biezaco informowac co i jak wyglada zeby z pewnych spraw zdawac sobie sprawe.
Szuler masz pretensje o cos ? Sam focisz chyba od czasu do czasu wiec tez jestes w stanie chocby odezwac sie do modelek.
A jak ktos chcial tylko pogadac i pobawic sie sprzetem to mozna sie umowic w pubie albo w parku , pogoda ladna.
ja mam sie ustostunkowac ? pisalem o tym co wiedzialem , znow powtarzam dla kogo to spotkanie ma byc ze ja mam decydowac ? albo cos wspolnie albo w ogole , przy tego typu spotkaniach z takiego zalozenia wychodze
ja mam sie ustostunkowac ? pisalem o tym co wiedzialem , znow powtarzam dla kogo to spotkanie ma byc ze ja mam decydowac ? albo cos wspolnie albo w ogole , przy tego typu spotkaniach z takiego zalozenia wychodze[/QUOTE]
sorry ale to Twoje studio przecież ,ja mam w nim rządzić ? :-D , przecież masz pewnie grupe ludzi z którymi wspólpracujesz ,wizaz czy modelki i dla mnie jest normalne że jesteś organizatorem takiego spotkania , szkoda ze nie podałeś miesiąc temu jak uzgodnialiśmy termin spotkania ze mamy sobie wszystko załatwić samemu ,tak to licho wyglada to na 4 dni przed planowanym spotkaniem ,chociaz pewnie jest do przeskoczenia jeszcze coś zorganizować ,niektóre osoby liczyły ze wpadną i pewnie będą rozczarowane jak sie nic nie zrobi .Ja też jak juz wolałbym tę niedziele niż np następną .
to sie Michał określ czy wypożyczasz nam to studio na niedziele, a jak tak to za ile ,moze sie zdązy załatwić jeszcze wizaż i modelki ,zrobimy w miare mozliwości cos glamour i moze bielizne jak sie dziewczyna znajdzie jakaś co będzie chętna zapozować .
sry ja pas , czekalem az przynajmniej polowa z listy potwierdzi o co prosilem , ludzie na forum wchodza ale jak widac nikt nie ma ochoty, a ile sie odezwalo 2-3 osoby ? , na chwile obecna mam serdecznie dosc , co staram sie grupowo zrobi i patrze czy reszta w ogole cos zaskoczy , to widze ze **** i najlepiej wszystko samemu robic
Wojtek chetny na spotkania wiec nie ma co plakac
oki ,w Multiarte mają studio w niedziele wolne z tego co wiem , wpisywać się kto ma ochote fotografować w niedziele aby jakieś koszty skalkulować .
tylko ruchy z wpisywaniem bo czasu mało a trzeba jakiś wizaz załatwić i dziewczyny :-D
1. analogforever
jak wcześniej pisałem to będzie moja pierwsza sesja, czekałem co wymyślicie żeby się dostosować, nie chciałem wychodzić przed szereg, ale teraz to już sam zgłupiałem co i jak