Z ręką w nocniku to bym żadnego sprzętu nie tykał, ale to Ja :p
Wersja do druku
Z ręką w nocniku to bym żadnego sprzętu nie tykał, ale to Ja :p
Powtarzam pytanie: A na coś merytorycznego Was stać, czy dalej będzie tylko bezsilne bla, bla bla?
To naprawdę staje się nudne i dzecinne :mrgreen:
PS
Mam nadzieję, że moderator w odpowiedni sposób zareaguje na tą formę trollingu ... nieprawdaż Panie Moderatorze?
Taaaak, ogory, nocniki, to bardzo merytoryczne. Nudne, to jest to co ty wypisujesz na wszystkich mozliwych forach fotograficznych. Moze bym nawet czasem rzucil okiem na produkty Olympusa, ale niestety kojarza mi sie tylko z twoim belkotem.... szkoda.
Oj, jaki Ty biedny, trafiony własnym rykoszetem, mamie też już naskarżyłeś na złych panów na forum ? :)
Jak już pisał kolega powyżej, to nie o to chodzi że m4/3 jest be, problem że nie dopuszczasz myśli że innymi aparatami można również robić zdjęcia, rynek jest szeroki, wszystko ma swoje plusy i minusy, każdy wybór to wiele składowych, to nie jest tak, że wchodzisz do sklepu i mówisz: aparat fotograficzny proszę, a miły pan wyciąga Olka D5 (przecież inne to tylko aparaty, a Olek to aparat fotograficzny). Śmieszny jesteś w tej zaciekłej walce ze wszystkimi "innymi" na wszystkich forach, jakie znam.
Qrwa mac. Czlowiek chce poczytac o omd a tu kolejną wojna systemowa. Ręce opadają:mad:
Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
Merytorycznie się nie da, bo albo nie czytasz postów albo ich nie rozumiesz w związku z tym prowadzenie dyskusji nawet na minimalnym poziomie jest niemożliwe. Dlaczego bezsilne? ja jestem ostatnio zadowolony, nawet bardzo zadowolony (a bywało różnie) ze swojego systemu, robię zdjęcia i gęba mi się śmieje. A tak wracając do zdjęć, takiej jakości jak prezentowane w tym wątku to robi kompakt mojej żony, nie jestem zdziwiony bo wielkość (a raczej małość) matrycy podobna.
Czytam ten wątek, ale jakoś się nie przekonałem do olka
Dla rozładowania atmostefy - stare Audi i stary aparacik kompaktowy (... może tzw. hybrydowy), który nie chce się zepsuć Fujifilm FinePix S6500fd