kilka osób w tym watku załamało prawo.
ale przecierz tym pow 2000 postów wolno podzegiwać do czynów karalnych, prawda ??
wiem kto jest na focie i na 90 % wiem kto ja zrobił
dlatego to co zrobiła ta laska skwituje krótkim - śmiech na sali
Wersja do druku
kilka osób w tym watku załamało prawo.
ale przecierz tym pow 2000 postów wolno podzegiwać do czynów karalnych, prawda ??
wiem kto jest na focie i na 90 % wiem kto ja zrobił
dlatego to co zrobiła ta laska skwituje krótkim - śmiech na sali
O. Jednopostowiec ;)
Jednopostowiec i w dodatku osobnik, który nie potrafi napisać bezbłędnie kilku zdań :roll:
Ale jeśli chodzi o podżeganie do pobicia, to rację jednak ma...
Owszem.
Nikt nie karze podpisywać umów.. a powód? hmmm.. może się szybciej znaleźć niż się spodziewasz.. ściągnę zdjęcie Twojego autorstwa, przerobie, dopisze coś, wstawię na N-k... model znajdzie i co? wykorzystanie czyjegoś wizerunku bez jego zgody jak malowane.
Piszę tu, bo pojawił się wątek o wykorzystaniu zdjęć w portfolio. Co innego prawa do zdjęć, co innego zgoda na wykorzystanie zdjęć, co innego zgoda na wykorzystanie wizerunku. Nie wielu o tym pamięta, jeszcze więcej wie.
.
Ja zasadniczo z takim punktem, albo informacja przed sesja.
Zdjecia beda robione do jednego z tanich pisemek erotycznych. Nie wiem jeszcze do ktorego, bo jestem wolnym strzelcem ktory fotografuje panienki za pol darmo a potem wysyla zdjecia gdzie sie da liczac ze ktos je kupi. Nie masz nic przeciwko takim pisma prawda?
Ewentualnie mozna by to ciut przeredagowac ;)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Takkk...
Jesli jestes w stanie udowodnic ze "Temu Panu nalezało by obić ryj" jest jednoznaczne z "Idz obij ryj temu panu!"
a po co mi wiecej postów ?
o czym tu dyskutować ?
przeciez na tym forum wszyscy wszystko wiedzą najlepiej i jest to oczywiste juz od dawien dawna
wiec po co tu sie wypowiadac
napisałem w tej kwesti tylko dlatego że niektóre osoby chyba sie za daleko zagalopowały
zycze tym którzy namawiaja do oklepania ryja sami znależli sie w podobnej sytuacji i ktoś im oklepał ryja
a duzo nie trzeba. nie trzeba robić rozbieranych fot
wystarczy że bedziemy popierać takie zachowanie i byle która laska której znudzi sie bycie "modelunia" namówi kolegów na oklepanie ryja bo "na tamtej focie nie wyszłam ślitaśnie a ten cham mnie wykorzystał i nie chce usunąc tej foty"
co wy wogóle wiecie o tym środowisku poza tym że g.... ???
powodzenia życze
Zapomniałeś dodać, że złożyłeś stosowne papiery do prokuratury :)