Ja sie moge dostosowac w sumie do dowolnego dnia, pod warunkiem ze po godzinie 15 by to bylo:P No i przynajmneij dzien wczesniej wypadaloby wiedziec.. a najlepiej 2 dni wczesniej.
Wersja do druku
Ja sie moge dostosowac w sumie do dowolnego dnia, pod warunkiem ze po godzinie 15 by to bylo:P No i przynajmneij dzien wczesniej wypadaloby wiedziec.. a najlepiej 2 dni wczesniej.
ktory michal? ;]
sobota - szatany w mega
niedziela - boks/jujitsu bytom
tydzien wolny ;]
witam jestem z Tychów i chętnie przyłączyłbym się do jakiegoś pleneru jeśli nie macie nic przeciwko...
Ja nie widze problemu :)
Jesli chodzi o tydzien to najbardziej nie ukrywam, ze pasuje mi czwartek pare min po 15:30 bede juz wolny. A co do weekendu to tylko sobota.
no to moze czwartek a jesli bedzie padac (mocno, bo jakis drobny deszczyk to mozna olac) to spotkamy sie w piatek :-)
co do godziny - ja bede mogl sie zjawic w centrum tak po 17 :-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
aha, gdyby jednak ktos sie pisal na wypad nad okoliczne stawy to mam upatrzone 2 obiecujace miejsca blisko katowic, gdzie bedzie pewnie szansa na ustrzelenie czegos ciekawego :-)
wybieram sie w sobote wiec w razie czego sle info na PW by juz nie mieszac 2 plenerow naraz w jednym watku :-)
Jesli to faktycznei najblizsze okolice katowic, to jest szansa ze moglbym w sobote sie zjawic jednak na ptaszyska:>
Kuba, doprecyzuj.
Merauder- jesli bede jechal, moge Cie po drodze z myslowic zgarnac jak bedizesz chcial.
PS
Goczalkowice to zdecydowanie NIE jest nablizsz aokolica jak dla mnie:mrgreen: