W tym roku dostałem na gwiazdkę oba tomy :-) swietne wydanie i swietne zdjęcia
Wersja do druku
W tym roku dostałem na gwiazdkę oba tomy :-) swietne wydanie i swietne zdjęcia
Bardzo przypadły mi do gustu tła. Niesamowite. Nie jestem specjalista ale mogę napisać ze jakość zdjęć w połączeniu z bardzo ładnym design-em strony sprawia bardzo profesjonalne wrażenie.
Mam nadzieje ze jakiś czas przerobie trochę moja stronę www - ale to tak na marginesie
pozdrawiam
Ptaku - witam, pozdrawiam, przesyłam ukłony dla Mistrza.
PS.
Uzupełnij na swojej stronie kategorię sukcesy - publikacją zdjęć w atlasie.
pozdrawiam.
Dziekuje wszystkim za uznanie, mam troszke inne podejscie do sprawy
primo - ksiażka Pana Kruszewicza to takie popularne podejscie do ptasiego tematu nie majace nic w wspólnego z profesjonalnym ornitologiczno-naukowym wydawnictwem. W braży ornitologicznej nic ono nie znaczy.
secundo - duma i chwała to publikacja w np Awifaunie Polski...mnie sie oczywiscie nie udało :)
Co do jakosc zdjec tam prezentowanych, tez mam troszke inne zdanie. Wiekszosc tych zdjec jest mi znana. Wiec widze różnice. Jak dla mnie jest to koszmarnie zrobione pod względem graficznym (chodzi o jakosc samych zdjec)
Ktos zupełnie bez pojecia skalował kolory, wyszło jak wyszło.
Kategorie uzupełnie...ale nie o to wydarzenie :) to publikacja, a takiej zakładki na stronie nie przewidziano :) Sukcesy....sa, a i owszem, dodam niebawem.
Pozdr
Rafał
P.S
Jedyna publikacja która sie moge pochwalic to fotografia we włoskim albumie fotograficznym "Europa Natura Portfolio 1", prezentującym dorobek europejskich stowarzyszeń, Pubblinova Edizioni Negri, 2005;
http://www.pubblinovanegri.it/Naturfot/Album06.htm
Witam wszystkich po długiej przerwie. Mam dwa newsy :)
primo - stałem sie posiadaczem nowego tele Canon 500/4 IS 'L"
secundo - już nim robiłem zdjęcia, do których oglądania zachęcam
Pozdr
Rafał Gawełda
Fotki tego ptaka super to raz
a dwa todlaczegoten a nie 400mm 2,8 albo 600mm ??Cytat:
primo - stałem sie posiadaczem nowego tele Canon 500/4 IS 'L"
Hmm, a dałbym głowę, że widziałem Cię już gdzieś na zdjęciu z jakąś długą białą rurą :roll:
Fajny ten drugi ptak, taki wiosenny... A właściwie wszystkie rewelacyjne, za takie światło to można zabić ;-) (napisałbym "dać sobie uciąć rękę", ale wtedy może być ciężko z utrzymaniem L-ki :lol:)
gratuluje tele :)
wszystkie sa extra , ale 1 najbardziej mi sie podoba :)
dlatego ze: 400/2.8 juz miałem i sie zniecheciłem, ale nie pytaj dlaczego, dlugo by pisac, i dlatego ze 500/4 jest tańszy i o 100 mm dłuższy :)
masz racje, widziałes, ale nie z długa rura tylko białą, 300/2.8 :) potem było 400/2.8...teraz juz wiesz :)
Pozdr
rafał