napisz do nich...
Wersja do druku
napisz do nich...
fot.draco mialem podobnie, czekalem cierpliwie miesiac w miedzy czasie dodawalem nowe, w koncu napisalem do nich i grzecznie zapytalem ile zazwyczaj sie czeka na akceptacje, po ok 1h mialem jakies 80% zaakceptowanych zdjec a na drugi dzien wszystkie ;)
Mam podobne pytanie.
Na SX wrzuciłem fotki i zostały odrzucone bo nie było opisów, po jakimś czasie uzupełniłem opisy opcją edit, ale status zdjęć się nie zmienił na oczekujące na akceptacje. Czy mam zdjęcia ponownie uploadować? Miał ktoś podobną sytuację? Nie chciałbym ich ponownie wysyłać bo paczka jest spora a łącze wolne :/
a nie latwiej napisac do obslugi serwisu ? To juz sa kwestie techniczne/ewentualne bledy logiczne serwisu. My, tu obecni nie mamy na to wplywu :)
robgr85: na swojej stronie podajesz linki do uniwersalnego MR i MR osoby nieletniej - ale wydaje mi się że są to te same pdfy, które zamieszcza Dreamstime. Myle się czy tylko wykasowałeś nagłwek i stopke, gdzie znajdowały się ich loga?
Tak to MR z dreamstime, są jak najbardziej uniwersalne. Akceptują je na wszystkich stockach do których wysyłam fotki. Nie miałem żadnego zaawansowanego programu do obsługi pdf, więc odpada opcja kopiowania tekstu i zmiany na taki w którym zdanie z dreamstime zmieniłbym na jakieś ogólne. Usunąłem loga itp, tylko po to aby drukarki nie zajechać przedwcześnie.
Wczoraj wieczorem napisałem im maila i dziś rano wszystkie zaakceptowane :D