z Foto Iv. - normalnie, czyli tak jak trzeba.
Wersja do druku
z Foto Iv. - normalnie, czyli tak jak trzeba.
Który to już raz z przyjemnością robię z Towersem interesy ? Było tego :) . Dzięki za szybkie dostarczenie. Szkła świetne.
Pozdrawiam wszystkich pracowników firmy.
Polecam! :)
Też polecam :). Zamówiłem parę rzeczy, wynikł problem natury technicznej z jedną z nich, zadzwoniłem czy nie będzie problemu ze zwrotem, nie było mimo że chyba 2 tygodnie zwlekałem ze swojej winy z odesłaniem. Serdecznie pozdrowienia :).
... i ja rowniez polecam !
Kilkanascie dni temu odebralem przesylke, wczesniej wspolnie dokonalismy malych korekt co sprzetu, oczywiscie in plus.
W planie mam nastepne zakupy.
Również polecam ..
Kolejne zakupy u Towersa i Ivy ! Tym razem 7d + 2x16gb cf + 3xlp-e6 delta ! Realizacja i wysyłka błyskawiczna !
W sumie już kiedyś pisałem w tym temacie i moja opinia w odróżnieniu od innych była raczej niepochlebna, ale wówczas ponoć właściciel był w szpitalu, więc być może niewłaściwy czas i miejsce się zdarzył, więc nie miałem zamiaru pochopnie oceniać.
Podejście drugie zakończyło się podobnie, zero odpowiedzi na maila, mimo że już mija chyba ponad 7 dni od wysłania przeze mnie wiadomości. W międzyczasie sprzęt znalazłem gdzie indziej, na pytanie o dostępność odpowiedź uzyskałem nawet tego samego dnia. Teoretycznie mogę dzwonić, ale w godzinach pracy jestem w Czechach, a formularz kontaktowy wisi u Towersa, więc nie wahałem się go użyć skoro sam sprzedający taką możliwość udostępnia.
Za rok w planach mam kolejne, ostatnie szkło do kompletu, być może do trzech razy sztuka ;) Mimo to na tę chwilę osobiście nie polecam tego sklepu.
Za brak informacji oczywiscie Przepraszam, to ze urlopuje niczego nie usprawiedliwia.W firmie sa inne osoby które powinny dopilnować pewnych spraw w czasie mojej nieobecnosci.
Pod telefonem jestem w godzinach 9:30 do 19:30 od poniedziałku do piątku myśle ze sa to na tyle elastyczne godziny że kazdy kto pracuje w normalnym przedziale godzin jest w stanie do mnie zadzwonic. W okresie "slubnym" w soboty również może być cięzko z telefonem, w niedziele bez wyjątków jestem niedostępny.
Widocznie mam pecha, że drugi raz trafiam na moment, gdy to Pan osobiście nie może zająć się transakcją. Z drugiej strony nie zazdroszczę, że akurat ponownie trafiło na tą samą marudę ;) Widocznie "żal" powinienem kierować do zastępców, a nie Pana, w takim razie przepraszam.
Anyway, może za rok spróbujemy ponownie, tylko najpierw ponownie muszę uciułać potrzebną mi kwotę i rozstrzygnąc dylemat czy brać 70-200 2.8 czy 135 L ;) Do tematu wrócimy za jakis czas, tymczasem dziękuję za wyjaśnienie jak to wyglądało "od kuchni".
Pozdrawiam
Jak mi zależy na kupnie czegoś to dzwonię do sklepu.
Akurat tutaj nie ma najmniejszego problemu o ile ktoś nie próbuje w środku nocy.
Z kontaktem mailowym może być rożnie sam się o tym przekonałem ale za to 1 telefon i z miejsca konkretna pomoc i wszystko załatwione od ręki :]
Zasięgu nie ma, trzeba chodzić z gołębiem w kieszeni :lol: A tak na poważnie, to nie uśmiecha mi się płacić za roaming skoro to samo można załatwić inaczej i to w dodatku formą kontaktu, która odpowiada zarówno mi jak i Sprzedającemu.
Popołudniu/wieczorem nie przywykłem dzwonić do sklepu, bo nie oczekuję, że ktoś dla mnie będzie siedział non stop przy telefonie, tym bardziej, że to sklep foto, a nie stacja paliw 24 h ;) A o tym, że w ostateczności mozna Towersa "męczyć" również w godzinach popołudniowych/wieczornych dowiedziałem się dzisiaj z tego forum, a nie ze strony sklepu. I w przyszłości już z tego skorzystam, gdy Towers czegoś aktualnie nie będzie miał na stanie i pozostanie zapytać o dostępność.
Wychodzi na to, że ponownie splot jakichś pechowych okoliczności spowodował, że i tym razem kupiłem szkło gdzie indziej. Towers sam wyjaśnił jak do tego doszło, więc nie mam zamiaru oskarżać go o jakąś złą wolę w stosunku do mnie, bo to nawet nie on odpowiada za ograniczony kontakt w ostatnich dniach, co już ktoś inny nawet potwierdził. A sam się tu chłopak kaja i przeprasza ;) Tym mnie znów "kupił", bo widać, że mu zależy i dla jednego niezadowolonego "rodzyna" przyleciał tu na forum by mi wyjaśnić o co chodzi. Więcej już chyba nie trzeba dodawać, zresztą ja już się za dużo rozpisałem ;)
Pozdrawiam i dobrej nocki zyczę
Zgadzam się z gadget_zary :)
Zawsze jak rozmawiam z Towersem w realu ,co chwila dzwoni telefon.
Ze względu na swój pracoholizm i chęć doradzenia ,udzielenia pomocy każdemu ,Piotr jest zajęty non stop telefonem ,zawodem itp.
Ale jest wart wyrozumialosci i zrozumienia, bo IMHo niezwykły to sprzedawca .
Pozdrówka serdeczne z Bydgoszczy [dla maleństwa szczególnie]
Marek J.
Jak widać po odpowiedziach zadowolonych - jest bardzo O.K.
ja na początku lipca kolejny raz przekonałem się o pełnym profesjonalizmie Towersa. 70-300 L IS dotarło do mnie bez żadnych problemów. Co prawda przyprawiłem Towersa chwile później o lekki zawał serca - ale to już z winy Canon Polska :wink:
Tak więc jako kolejny zadowolony oraz po kolejnym zakupie polecam:!:
Pozwolę sobie dołączyć do wszystkich zadowolonych koleżanek i kolegów. Mój 70-300 L śmiga aż miło:-) Fajna cena, kontakt pierwsza klasa. PROFESJONALIZM przez duże P. Nic tylko kupować;-)
Pozdrawiam
Zakupiłem C17-55 wszystko zgodne z opisem , zero problemów, płatność przelewem, wysyłka z dnia na dzień. Polecam.
TOWERS RULEZ! Polecam!
Kupywałem u niego kilka filtrów UV - wszystko OK.
Opinia o FOTO IVY może być tylko jedna. Jest to moim zdaniem jeden z najlepszych dostawców sprzętu fotograficznego w Polsce. Doskonały kontakt, 100% pewności zakupów i kompletna uczciwość. A to wszystko w cenie, która zazwyczaj przebija oferty różnego rodzaju krętaczy.
Jeżeli chcesz kupić sprzęt foto CANON - tylko FOTO IVY.
Chyba nie tylko Canona.:smile:Cytat:
Jeżeli chcesz kupić sprzęt foto CANON - tylko FOTO IVY.
Towers wcale nie jest taki w porządku.....nie macie pojęcia ile kasy zostawiłem u niego :D ;)
To sklep foto.Więc praktycznie nie ma ograniczeń co do określonych firm.Natomiast warto zawsze porozmawiać z nim i skonsultować swój wybór,uzyskać często mozliwość zapoznania się z potencjalnym nabytkiem itd.itp.Cytat:
Towers na 100% ma w swojej ofercie także Nikosie
Czy numer do Pana Towersa jest ogólnodostępny? Na stronie jego sklepu są podane dwa numery telefonu a ja wolałbym kontaktować się bezpośredni z nim. Będę wdzięczny za pomoc :)
Jeden z nich w 95% odbiera Łukasz. Ten zaczynający się na 795.
Memory fajw! ;)
to jeden z najwazniejszych numerow w Polsce ;)
Też bardzo polecam sklep Towersa.
Przeczytałem ten wątek, wysłałem maila z prośbą o cenę obiektywu, ucieszyłem się z konkurencyjnej ceny, zrobiłem przelew, nastepnego dnia miałem obiektyw.
To mój pierwszy raz w tym sklepie ale na pewno nie ostatni.
Dołączę do grupy zadowolonych klientów:). Męczyłem sprzedawcę mejlami i telefonami(w DŁUGI, WOLNY WEEKEND!), złożyłem zamówienie w ostatniej chwili - a towar i tak doszedł na czas i w stanie perfekt. Chyba już w najbliższym czasie będziemy tworzyć nowe zamówienie:)
Dziś dotarł do mnie kurier z przesyłką od Towersa /czytaj: Foto-ivy/...
To już kolejne moje zakupy w tym sklepie i jak zawsze jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobry telefoniczny kontakt i pełen handlowy profesjonalizm: dobra cena, sprawdzony pełnowartościowy towar i szybka wysyłka. Opakowanie pancerne! I czego tu chcieć więcej! Pozdrawiam!
Oczywiście powinienem zaznaczyć, że były to dni w których normalnie się pracowało - lecz biorąc pod uwagę ilość ludzi którzy wyjechali /zrobili sobie wolne - to i tak pełen szacunek.
Również polecam FOTO-IVY. Tym razem grip BG-E11 + bateria.
Dawno nie kupowałem u Towersa ... trochę zmienił profil swojego sklepu ale polecam Go w ciemno jeden z najsolidniejszych handlowców w sieci jak powie że ma sprzet to na 100 % przesyłka dociera w ciągu 24 godzin sprawdzone na masie naprawdę topowego sprzętu .. jak nie ma to powie coby gdzie indziej kupić ... nie wystawiałem opini po każdym zakupie ale teraz zbio0rczą walę ...
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów (jako, że to mój pierwszy post na forum).
Zauważyłem ostatnio, że foto-ivy pojawiło się u mnie w mieście (Szczecin) co niezwykle mnie ucieszyło bo do tej pory z tego typu sklepami było bardzo ubogo moim skromnym zdaniem.
I tu pojawia się pytanie to sklep "córka" z de facto tylko nazwą, czy za wszystkim stoi tak chwalony przez forumowiczów Towers a to pełnoprawny punkt handlowy?
zapraszamy Foto-Ivy do Krakowa, bo wszystkie tut. sklepy foto mocno po****dły (tj. "spsiły się")
Można prosić o dokładniejsze namiary na sklep w Szczecinie? Wybieram się w połowie lipca i chętnie odwiedzę.
Dziękuję. Na stronie internetowej nie znalazłem informacji.
Dziękuje, za rozwianie moich wątpliwości. Po zakupach napiszę, co i jak w sklepie piszczy ;)