Skads mam ten podpis pod nickiem 8) .
Wersja do druku
Skads mam ten podpis pod nickiem 8) .
A ja wyprostuję tą wypowiedź. Kolego a chodziłeś po takich dzielnicach gdzie wyłącznie prawdziwi amerykańscy murzuni mieszkają? (tzn niger :P) Myślę że w takiej dzielnicy dłużej niż 10 minut byś swojej białej L-ki nie ponosił, a jeśli do tego nie dostał byś kulki w głowę to mógłbyś mówić o szczęściu :) Miałem nieprzyjemność kilka razy zobaczyć tę prawdziwą biedną amerykę więc wiem co mówię, tam policja chodzi grupami i każdy z nich na plecach shotgana niesie :|
Więc w Polsce podobnie.. Dopóki nie chodzisz po dziwnych rejonach, blokowiskach gdzie kręcą się nasi "polscy murzyni" to nie jest aż tak źle.
A jeszcze różnica taka że u nas jedynie baseballem dostaniesz a u nich kulka to podstawa .. :p
Niewiem jakie to sa dzielnice z "bialymi murzynami" gdzie mozna zarobic bejzbolem w tyl glowy, ale sam mieszkam w dzienicy swojego miasta gdzie swego czasu (nie wiem jak teraz) statytyki policyjne byly pierwszorzedne. Ale jakos takos czuje sie tu bezpiecznie. Nawet podczas imprez clubbingowych nie spotkalem sie z zadna zaczepka, baa predzej przeprosiny jak ktos potrącil co w dosc ciasnym klubie nie jest niczym nienormalnym.Cytat:
Zamieszczone przez bonk
No a dodam ze Rybnik to nie jest mala miescina to miasto ktore ma okolo 150 tys mieszkancow
jakiego drogiego???
przelicz
jaka jest normalna pensja zwykłego szarego amerykoczłowieka?
jaka jest cena zwykłego białego amerykoobiektywu w amerykolandii?
i porównaj z:
jaka jest pensja zwykłego polskoczłowieka?
jaka jest cena zajebiściebiałegoobiektywikuL w polskiejkrainie?