Sądząc po datach postów to już, Januszu, płoniemy.
Wersja do druku
Sądząc po datach postów to już, Januszu, płoniemy.
Spokojnie...... co płonie to można ugasić :D
Trzeba z akustykiem pogadac co się dzieje z tym.
Hej
Michał we Wrocławiu będzie do 16 października,później dalsze leczenie w Warszawie.
Pozdrawiam
Iwona - odbierz poczte :)
Wiem ze moze jakos sie nieprzyczynilem do rozwoju tego projektu, niestety niemam zadnego sprzetu ktory moglbym zaoferowac, to moze jednak moglbym jakos pomoc jesli byscie chcieli cos zorganizowac w Warszawie.Od dosc dawna sledze ten watek i ciekawy jestem jak sie zakonczy.
Mamy już jakiś finał tej sprawy?
w sobote, 14/10/2006 bylem z Iza z fundacji u Michala przekazac sprzet. bylo mnostwo zabawy zalaczonymi zabawkami, masa pytan na goraco i duzo radosci.
dla przypomnienia, przekazalismy:
- torbe foto (bardzo przypadla do gustu, choc spowodowala ambaras jak wszystko poukladac w srodku)
- zestaw filmow
- smycz forumowa
- wezyk spustowy
- obiektyw Pentacon 50/1.8, redukcje EOS->M42 i pierscienie dystansowe do makro (bardzo przypadly do gustu Michalowi)
- ksiazki (Barchacz, bodajze Dederko, podrecznik Canona i NG Szkola Krajobrazu)
Fundacja probuje zorganizowac do tego statyw, ktory podobno gdzies juz jest obiecany. jesli ktos z Was dysponuje ewentualnie drugim statywem, z ktorym moze sie rozstac na cel charytatywny - mozna to zglaszac w tym watku, ktory ludzie z Fundacji czytaja.
problem poki co nierozwiazany to wywolywanie filmow i robienie odbitek. bede u Michala w tygodniu i przywioze namiary na laby internetowe (allegrowe), gdzie wysylajac kilka filmow na raz mozna duzo oszedzic. ale jesli ktos z Was ma bliski kontakt z ekonomicznym labem lub ma pomysl by w inny sposob obnizyc koszta (przy czym uwaga! darowizny majatkowe nie sa tu praktykowane - ewentualnoscia jest kupon docelowy __na uslugi fotograficzne__) to tez prosze zglosic.
a poza tym, to sprawilismy duuzo radosci czlowiekowi, ktory z pasja oddaje sie fotografii, i ktory w chwili obecnej ma najlepszy aparat w swojej klasie (szkola plastyczna, specjalnosc jubilerstwo) ;-) tak ze ja w imieniu Michala, Fundacji i tez swoim dziekuje za wspomozenie.
a wiec i ja sie nisko klaniam przed wszystkimi darczyncami, istnieja, wbrew temu co sie o nas za granica mowi, w polszcze jeszcze ludzie dobrego serca, Akustyk wielkie dzieki za nadzor nad akcja i osobisty wklad w jej finalizacje, wielkie dziei ponownie wszystkim ktorzy choc troszke wpomogli ten bezinteresowny zryw :) Jestescie wielcy !
P.S.
Akustyk doczekamy sie jakiegos fotoreportazu ? ;)