Mam nadzieję... :)
Wersja do druku
Mam nadzieję... :)
Dopiero w czwartek.
Uśmiałem się, choć humor czarny, no i modelka gotowa się obruszyć, ale dla mnie żarcik dobry:)
Dzięki Kuba za suuuper pomysł, świetną organizację i kapitalną zabawę :)
Miło, że zechcieliście zaprosić kobietę do swoich szeregów :)
Pozdr. MONIKA
Ja rowniez ze swej strony dziekuje Cichemu za zorganizowanie i dowiezienie tego calego szklanego majdanu i uczestnikom za bardzo przyjemna atmosfere na plenerku. Warto bylo tluc sie pociagiem by pomacac te wszystkie cacka. Oby wiecej takich spotkan... wlasnie, jak z dekielkami? Znalazly sie?
Monika, obecnosc kobiet zmusza do zachowywania sie ;) troche lepiej niz na ogol :)
Pozdrawiam.
Mariusz.
Ja również się cieszę. Przypominam, postarajcie się do czwartku podesłać zdjęcia najlepiej podlinkowane gdzieś na zew. serwerze. W miarę możliwości piszcie, któe zdjęcia jakim szkłem, no i żeby exify były.
Wrzucimy całość zdjęć i będziemy dyskutować na temat szkieł, które fajne, a które nie :)
ależ monika epoka, było nam naprawdę miło w twoim towarzystwie, zapraszamy częściej, zawsze fajnie jest popatrzyć, jak dziewczyny robią to z dziewczynami :wink: i potwierdzam zdanie cichego - wg mnie jesteś czarnym koniem i czekamy na fotki!
eeee, którego czwartku? :roll:
na razie mały backstage:
power blendy:
zajęcia w parterze:
ekipa, a dokładniej jej spora część:
takie pytanie mi się nasunęło: czy wszystkie obiektywy tamrona mają zawsze osłonę p.słoneczną w komplecie?