Witam. Jesteś posiadaczem canona 350d. Nadszedł czas żeby kupić coś nowego. Zastanawiam się nad modelami 60d i 7d od Canona ale nie wiem co wybrać. Możecie mi pomóc ?. Może macie jakieś inne modele body które są lepsze a stoją podobnie cenowo ?
Wersja do druku
Witam. Jesteś posiadaczem canona 350d. Nadszedł czas żeby kupić coś nowego. Zastanawiam się nad modelami 60d i 7d od Canona ale nie wiem co wybrać. Możecie mi pomóc ?. Może macie jakieś inne modele body które są lepsze a stoją podobnie cenowo ?
już się pojawiają używki i warto dołożyć :)
Nie jestem przekonany właśnie do ruchomego i dotykowego wyświetlacza. Poza tym za drogo trochę. 7d Jest w tej w podobnej cenie co 70d ale 7d chciałem używany kupić.
najpierw poczytaj ,potem bij piane
we wszystkich watkach przewijają się te same puchy-w końcu canon nie wyprodukował ich pińćset
wystarczy poczytac
Jeżeli twój wybór ogranicza się do dwóch body,to sprawa jest prosta: wiesz co fotografujesz i w jakich warunkach i co jest ci w aparacie potrzebne, a co nie. Na optycznie.pl masz szczegółowe testy, zresztą bardzo pomocne w takich sytuacjach.
A ruchomym wyświetlaczem nie musisz się przejmować, koledzy już ponad 2 lata katują - dosłownie - trzy 650D puszki na filmy i foty co weekend. Nigdy nic się nie stało z nimi (wyświetlaczami), nie znam wytrzymałości z 60D ale pewnie podobna lub wyższa. Sam byłem tradycjonalistą ale po paru wypadach z nimi i pracy z odchylanym LCD, zmieniłem zdanie. Wygoda.