Witam. Jesteś posiadaczem canona 350d. Nadszedł czas żeby kupić coś nowego. Zastanawiam się nad modelami 60d i 7d od Canona ale nie wiem co wybrać. Możecie mi pomóc ?. Może macie jakieś inne modele body które są lepsze a stoją podobnie cenowo ?
Witam. Jesteś posiadaczem canona 350d. Nadszedł czas żeby kupić coś nowego. Zastanawiam się nad modelami 60d i 7d od Canona ale nie wiem co wybrać. Możecie mi pomóc ?. Może macie jakieś inne modele body które są lepsze a stoją podobnie cenowo ?
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200
już się pojawiają używki i warto dołożyć![]()
SONY
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Nie jestem przekonany właśnie do ruchomego i dotykowego wyświetlacza. Poza tym za drogo trochę. 7d Jest w tej w podobnej cenie co 70d ale 7d chciałem używany kupić.
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
najpierw poczytaj ,potem bij piane
we wszystkich watkach przewijają się te same puchy-w końcu canon nie wyprodukował ich pińćset
wystarczy poczytac
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Jeżeli twój wybór ogranicza się do dwóch body,to sprawa jest prosta: wiesz co fotografujesz i w jakich warunkach i co jest ci w aparacie potrzebne, a co nie. Na optycznie.pl masz szczegółowe testy, zresztą bardzo pomocne w takich sytuacjach.
A ruchomym wyświetlaczem nie musisz się przejmować, koledzy już ponad 2 lata katują - dosłownie - trzy 650D puszki na filmy i foty co weekend. Nigdy nic się nie stało z nimi (wyświetlaczami), nie znam wytrzymałości z 60D ale pewnie podobna lub wyższa. Sam byłem tradycjonalistą ale po paru wypadach z nimi i pracy z odchylanym LCD, zmieniłem zdanie. Wygoda.