[Londyn] plener albo pub?
Zwiń
X
-
-
jestem w trakcie przeprowadzki (czyszczenie, sprzatanie, meblowanie) roboty w pip. w ten weeken nie dam rady. W przyszly tydz spadam ho hiszpani tak wiec po 20 - nie dam rady wczesniej (Canary Wharf - fajnie - szczegolnie noca)
Zawsze mozna zaczac innaczej - panorame Londka z RP i to noca. Za dnia mam - ale bylo niezle swiatlo i bez polara lipa wyszla - noca fajnie by bylo zaczac od panoramy - potem w meterko- Tower hill - doki- LondBrid - LonEye - i inne ) to moja propozyja - dawajcie inne
Piszczcie na PRV postarm sie.
Edit. ZONKA chetnie sie dolaczy (mam jeszxcze NIKONa Coolpixa 3100 - stara malpka)Ostatnio edytowany przez mor_feusz; 5033.Komentarz
-
-
Mam bilety w Łapie więc potwierdzam mój pobyt w Londynie od 25 kwietnia w nocy do 02 maja popołudnie - tak więc od 26.04 do 01.05 jest dyspozycyjny i można by w tych dniach zorganizować jakiś całodniowy wypad na focenie.
Będąc na miejscu powinienem mieć jakąś lokalną kartę prepaid voda. - przez co będzie taniej i łatwiej sie złapać.5D +Komentarz
-
Borkomar
Jezeli calodniowy wypad to tylko sobota albo niedziela (28/29 kwietnia), np trasa mor_feusza, w pozostale dni to wieczorami, np. nocna panorama londynu.
Kreon - jak mozesz to przyjedz wtedy w kwietniu, a jak nie to kiedykolwiek, daj znac to sie zlapiemy.
Mor_feusz - nie doczytalem wczesniej ze masz przeprowadzke, ale to nic, zlapiemy sie po 20-tym
Pozdrawiam!
DanielKomentarz
-
Jeśli zrobimy jednodniówkę to i nocne załapiemy - jesteście pewnie bardziej zorientowani gdzie można coś ustrzelić fajnego ode mnie.
Inne dni chce dla narzeczonej zarezerwować i nieco pozwiedzać.
Nie byłem jeszcze w Kewgardens - a chyba warto.
No i trzeba pójść jakieś muzea oglądnąć - byłem ale doś dawno i mam kiepskie foty.
Jak macie chwilkę to możecie zasugerować ciekawe miejsca - być może w nich nie byłem i wtedy skorzystam.
Będę sobie bliżej wyjazdu robił plan pobytu - gdzie co i kiedy wtedy będę wsio uwzględniał.
Czekam na info jak coś - może być PM.5D +Komentarz
-
Komentarz
-
Jakby ktos mialby ochote wybrac sie gdzies w ten weekend to niech da mi znac na priva
Pozdrawiam!
DanielKomentarz
-
No jeśli w Londku jest taka pogoda jak u mnie to nie dziwie sie,że w plener chcesz iść;-)
Wiecie coś może o jakiś ciekawych Eventach w okresie w którym będę
Hehe jak Panowie analizujecie już pogodę kwietniowo - majową w Londynie
Ostatnio edytowany przez borkomar; 2642.5D +Komentarz
-
hej
a wiec w ta sobote ide do studia ale w niedziele jestem wolny i chetny na jakis plener plus pub pozniej
jesli ktos chetny to odezwijcie sie na gg.7087654 lub msn [email protected]
oprocz mnie napewno beda chetne jeszcze 2 osoby jak mowilem wczesniej
ten tydzien zapowiada swietnie!
Był sobie raz pewien świat- wytwór czegoś mi nieznanego, liczył miliony lat
Był sobie raz pewien świat- planeta wśród komet i gwiazd budująca wszechświat
Był sobie raz pewien świat- zaszyfrowany przed mieszkańcami, aż w końcu upadł..
http://www.bartlomiejszydlowski.fc.pl/Komentarz
-
No to jakby co to ja tez chetnie sie dolacze... i na plener i na piwo tez...
To kiedy ustawka?Canon 30D + BG-E2 + Canon EF-S 17-85 f/4-5.6 IS USM +EF 70-200 f/2.8Komentarz
-
ja proponuje ta niedziele
jesli ktos chetny to piszcie do mnie na gg. mam juz pewne 2 osoby wiecej.
Był sobie raz pewien świat- wytwór czegoś mi nieznanego, liczył miliony lat
Był sobie raz pewien świat- planeta wśród komet i gwiazd budująca wszechświat
Był sobie raz pewien świat- zaszyfrowany przed mieszkańcami, aż w końcu upadł..
http://www.bartlomiejszydlowski.fc.pl/Komentarz
-
Czyli niedziela po poludniu/wieczorem
Jakies pomysly gdzie? Greenwich? Tower Bridge? City?Pozdrawiam!
DanielKomentarz
-
Komentarz
Komentarz