[Londyn] plener albo pub?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • leondj
    Dopiero zaczyna
    • 2010
    • 23

Zamieszczone przez Parteq
    9 czerwca piwo. Soho/okolice.
    Pewnie popoludnie okolo 6pm.
    Jacys chetni?
    hej, w sumie to czemu nie, trzeba cos ruszyc w tym temacie, w razie co jestem dostepny i chetny, bede sledzil temat
    Leszek, Londyn, http://www.flickr.com/photos/leszekdesign/

C5dmk2|C50/1.4|C85/1.8|C24-105/4L|C70-200/4L IS|1x C580EX II|2x YN468 Speedlite|4x Yongnuo RF602, softbox 60x60, parasolka, gels, grid, Wacom Intuos4 M, itd. itp.

Komentarz

• Donikm
      Coś już napisał
      • 2009
      • 65

Jak nic sie nie zmeni do czwartku 09.06 to chetnie, na piwo zawsze
      5-ki | L-ki | Dodatki

Komentarz

• misio4u
        Dopiero zaczyna
        • 2006
        • 19

Postaram sie byc i ja
        Dawid Gibek / GG 13902 / flickriver

Komentarz

• leondj
          Dopiero zaczyna
          • 2010
          • 23

hej to juz jutro, to co dzialamy cos bo nie wiem jak sie szykowac wszyscy beda? jakis sprzet brac czy typowo na piwo?

C5dmk2|C50/1.4|C85/1.8|C24-105/4L|C70-200/4L IS|1x C580EX II|2x YN468 Speedlite|4x Yongnuo RF602, softbox 60x60, parasolka, gels, grid, Wacom Intuos4 M, itd. itp.

Komentarz

• Parteq
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 1159

Jutro 17.30 pod amorkiem od strony pisiora (piccadilly circus dla jasnosci).
            Zadnego sprzetu (chyba ze piersiowka), zadnych aparatow, zadnego pleneru, zadnych zdjec

Portrety | Slubne | Facebook | Warsztaty

Komentarz

• leondj
              Dopiero zaczyna
              • 2010
              • 23

o 17:30 to ja konicze na Chiswick, najpredzej bede pare min po 18:00 ok.18:20, znalazlem Twoja kom na stronce, moja kom. 07825743965, zaraz cos drapne dla sprawdzenia lacznosci pisior i piersiówka moze byc

Komentarz

• Janek1977
                Bywalec
                • 2011
                • 121

Panowie - między 29 września,a 9 października będę w Londynie i czystym przypadkiem będzie tam też para młoda, której robiłem zdjęcia tydzień temu na ślubie i weselu no i co za tym idzie zgadaliśmy się na plener ślubny właśnie w Londynie. Pytanie brzmi: czy moglibyście polecić jakieś oryginalne miejsca w mieście lub jego najbliższej okolicy? A może któryś z londyńczyków chciałby się spotkać i wzbogacić sobie portfolio? Jestem chętny i otwarty na propozycje - po udanym plenerze zapraszam na piwko lub coś mocniejszego.

Pozdro!
                D3

Komentarz

• leondj
                  Dopiero zaczyna
                  • 2010
                  • 23

czesc Janek, bardzo chetnie, jestem otwarty i pisze sie i na foty i to cos mocniejszego :-D

Komentarz

• Janek1977
                    Bywalec
                    • 2011
                    • 121

No to super! Twoja komórka z posta powyżej jest aktualna? Jeśli tak to zadzwonię jeśli pozwolisz po przylocie i się umówimy?
                    D3

Komentarz

• leondj
                      Dopiero zaczyna
                      • 2010
                      • 23

tak aktualna, mozna dzwonic

Komentarz

• Janek1977
                        Bywalec
                        • 2011
                        • 121

No to super! Może jeszcze ktoś chętny? Może wyszłoby z tego jakieś spotkanko forumowiczów ;-)
                        D3

Komentarz

• GalaktycznyMuczaczo
                          Pełne uzależnienie
                          • 2011
                          • 1329

Witam

Ja szukam ludzi z południowo wschodnich części londynu na wspólne foty, sam jestem z croydon a w londynie jestem od 2 miechów dopiero i generalnie jeszcze nie znam miasta, a aparat mój tylko woła o to żeby coś zfocić
                          Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Komentarz

• Donikm
                            Coś już napisał
                            • 2009
                            • 65

Janek1977, ja wlasnie wrocilem z pleneru, pogoda dopisala na 100%, daj znac jak tobie poszlo.

Pozdro
                            5-ki | L-ki | Dodatki

Komentarz

• Janek1977
                              Bywalec
                              • 2011
                              • 121

Zamieszczone przez Donikm
                              Janek1977, ja wlasnie wrocilem z pleneru, pogoda dopisala na 100%, daj znac jak tobie poszlo.

Pozdro
                              Cześć. Właśnie wróciłem z Londynu, pogoda jak wiesz dopisała wyśmienicie, zdjęcia się udały. Para miała jakis tam pomysł na siebie, którego ja do końca nie podzielałem, ale to im się mają zdjęcia podobać, a nie mnie ;-)

Zdjęcia robiłem na Notting Hill, Trafalgar square, w jakimś parku i w metrze. Nigdzie nie było żadnych problemów, nawet na stacji metra.

Szkoda, że forumowiczom-londyńczykom, którzy zaoferowali się ze swoim udziałem w sesji akurat nie pasowała ta niedziala, ale coż - może następnym razem.

Pozdrawiam

P.S. Byłem pozytywnie zaskoczony tym jak ludzie reagowali na parę młodą - podchodzili całkiem obcy ludzie i składali życzenia, w metrze były brawa i uśmiechy - było naprawdę super!
                              Ostatnio edytowany przez Janek1977; 38576.
                              D3

Komentarz

Pracuję...