Tak jak rozmawialismy na SKYPE. Damy rade. Pub jak pub ale polazic ze "sprzetem" - dlacego nie. 18-20 jestem w Amsterdamie. zgadamy sie telefonicznie (o ile numer ten sam) lub skype.
[Londyn] plener albo pub?
Zwiń
X
-
-
Hej na skype nie mogę Cię złapać jakoś
.
Dajcie znać co i jak bo muszę sobie czas zaplanować - żeby jak najefektywniej go spożytkować.
Pozdrawiam.5D +Komentarz
-
-
Witam. Wlasnie sie "dogadalem" z BORKOMARem i spykamy sie gdzies w cenytum dzisiaj wieczorkiem ok 6+ i robimy "nocne" zdjecia. Jak ktos jest chetny to niech wysle PM do ok 15.00 lub mail'a na [email protected].Komentarz
-
Sorki zmiana planow - spotkanie o tej samej godzinie czyli 18stej na St.Paul's ZAPRASZAMYWitam. Wlasnie sie "dogadalem" z BORKOMARem i spykamy sie gdzies w cenytum dzisiaj wieczorkiem ok 6+ i robimy "nocne" zdjecia. Jak ktos jest chetny to niech wysle PM do ok 15.00 lub mail'a na [email protected].
5D +Komentarz
-
-
-
-
-
Komentarz
-
-
Cześć,
temat trochę zapomniany wiec trzeba odkopać.
Jako ze mamy jesień, chyba i czasu trochę więcej każdy tez ma, wszyscy widzimy ze jest sporo użytkowników z Londynu i innych części UK, może byśmy zorganizowali się na jakiś plenerek, czy choćby na piwo do pubu i wówczas w grupie pomyśleć nad jakim konkretnym planem dotyczącym pleneru.
Moje gg 5817103.
Czekamy na propozycje.
Pozdrawiam.5-ki | L-ki | DodatkiKomentarz
-
Witam.
Chetnie wybiorę się na wieczorny plener po Londynie. Przy okazji przetestuje 7D w nocnych warunkach. Jesli można to pod koniec tygodnia (wiecej wolnego czasu). Z 31/1 listopada bedzie pełnia tak więc mogą być ciekawe fotki.
Kontakt na email [email protected]
Do zobaczenia.Komentarz
-
Kurcze dlaczego nic nie działo się jak ja byłem w Londku
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8Komentarz
Komentarz