Test 400D
Zwiń
X
-
-
e tam testy tesciki 400d zly nie jest
ale patrzac inaczej stalem przed problemem d70s czy 350d pojawil sie 400 i nie zaluje nawet go chcialem sprowadzic z uk tydzien po premierze
ale wracajac do topa teraz bym np dobrej opini o nikonie nie napisal bo to by oznaczalo ze jestem sfrustrowanym posiadaczem canona
bylo troche gratow
i ciagle maloKomentarz
-
Witam
A propos tych "pstrykaczy" to sądzę,że stwierdzenie,że 400D do nich należy to lekka przesada! Te tzw.pstrykacze mozna kupić za parę stówek i jest ich na pęczki! Chyba nie muszę podawać modeli czy marek, każdy się orientuję w temacie(chyba).Dlatego szanowni właściciele 30d,5d nie przesadzajmy z tymi ocenami....
PozdrawiamKomentarz
-
Bardzo słusznie(...)
A propos tych "pstrykaczy" to sądzę,że stwierdzenie,że 400D do nich należy to lekka przesada! Te tzw.pstrykacze mozna kupić za parę stówek i jest ich na pęczki! Chyba nie muszę podawać modeli czy marek, każdy się orientuję w temacie(chyba).Dlatego szanowni właściciele 30d,5d nie przesadzajmy z tymi ocenami....
Pozdrawiam
. Dawniej aparat o możliwościach 400-tki byłby super profesjonalnym wypasem
.
Słusznie nie popadajmy w przesadę."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Ostatnio na plenerze miałem dwie puszki i fociłem naprzemiennie (350d zgripowane i 30d) Generalnie rzecz biorąc w jakości zdjęć nie widzę zbytniej różnicy... przyjemniej jednak fociło się 30d
Komentarz
-
Komentarz
-
Miklo to nie On...Gary szczęśliwie przeszedł na jasną stronę "mocy"
a ja jestem szczęśliwym userem 350 i 30.
Komentarz
Komentarz