W związku z tym, że kupiłem właśnie dzisiaj PRETEC Cheetah 4 GB 80x proponuję ankietę.
Czy miałeś problem z kartą PRETEC ?
Zwiń
X
-
Czy miałeś problem z kartą PRETEC ?
67Nie.0%58Tak, ale nie utraciłem fot.0%2Tak, straciłem zdjęcia.0%7Tagi: Brak -
-
Wszyscy moi znajomi , którzy używają tych kart, są nimi zachwyceni, ale chcę poznać opinie forumowiczów.Zamieszczone przez ZielonyChcesz się dowiedzieć po fakcie (zakupu) czy dobrze zrobiłeś?

Komentarz
-
-
-
Nie rozumiem ?Zamieszczone przez KuchateKNo to Vitez sie doczekal
http://www.allegro.pl/item109477460_...x_chorzow.htmlZamieszczone przez ZielonySą tańsze od SanDiska? Może też przyjdzie czas na inwestycje w jakieś 2GB.Komentarz
-
http://canon-board.info/showpost.php...26&postcount=3Zamieszczone przez NemeoNie rozumiem ?Zamieszczone przez KuchateKNo to Vitez sie doczekal
...Komentarz
-
No to może Vitez, w paru słowach opisze wrażenia z użytkowania karty PRETEC ?Zamieszczone przez KuchateKKomentarz
-
No więc, pretec 512 mię onegdaj padłą była. Jeszcze w Nykonie i tentego, bad kluski były. Znaczy ni do naprawienia.Can-on, can-off...Komentarz
-
A moge w dwoch?Zamieszczone przez NemeoNo to może Vitez, w paru słowach opisze wrażenia z użytkowania karty PRETEC ?
Jestem zachwycony
.
Podobnie jak twoi znajomi. A mam ja juz sporo i wlasnie sie do kolejnych dwoch 2GB Cheetahow przymierzam.
Wiem ze sa tansze 80x niz Pretec... ale ta moja metalowa blyskotka nigdy mnie nie zawiodla pod wzgledem niezawdnosci i szybkosci i kolejnym jej siostrzyczkom moge ze spokojnym sumieniem powierzyc najwazniejsze nawet zdjecia.Komentarz
-
-
Zgadza się, nie uświadczysz na nich również CA jak również FF/BF, a wszystko to dzięki zadziwiającym właściwością powyższych kart :-)Zamieszczone przez mmszaA czy to prawda, że zdjęcia zapisane na Pretecu są ostrzejsze niż te z Kingstona?

Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Ktoś zaznaczył, że stracił zdjęcia. Czy to prawda?? Właśnie zastanawiam się nad kupnem preteca 1gb lub kingstona ultimate.20d + kit + sigma 70-300 APO DG + CF1G PRETEC Cheetah + Plecaczel
Komentarz
-
Ja tez zaznaczyłem, jakieś 2 lata temu miałem pretec cf 256 mb, niestety po miesiącu padała na amen. Wymienilem na nowa i ta działa do dziś. Choć używam jej bardzo rzadko.Komentarz
-
Mam nadzieje ze jest wiecej zadowolonych uzytkownikow, bo procentowo to wypada gorzej jak kingston
...Komentarz
Komentarz