pilot do eos 50D

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kaszanka7
    • 2009
    • 7

pilot do eos 50D

Szukam pilota do tego aparatu. Co mozecie polecic. Zastosowanie czysto amatorskie.
  • sbogdan1
    Początki nałogu
    • 2007
    • 359

Zamieszczone przez kaszanka7
    Szukam pilota do tego aparatu. Co mozecie polecic. Zastosowanie czysto amatorskie.
    Może coś takiego?
    http://www.allegro.pl/item521468266_...5d_1ds_1d.html
    EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4 , 70-200/4 , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,

Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem

Komentarz

• basala
      Uzależniony
      • 2008
      • 615

Zamieszczone przez sbogdan1
      Używam tego modelu pilota radiowego Phottixa i jestem z niego zadowolony (podobnie jak z gripa tej firmy).

Komentarz

• kaszanka7
        • 2009
        • 7

Dzieki za podpowiedzi. Widze ze pilot sklada sie z nadajnika i odbiornika zakladanego w miejsce lampy. Myslelem ze bedzie to jednak sam nadajnik. Mam analogowego Canona 50e i tam jest zwykly maly pilocik a odbiornik jest w samym aparacie. Czy w 50D nie ma go i co zrobic kiedy chce zdobic zdjecie z lampą a w jej miejscu jest odbiornik?

Komentarz

• andrzej3k
          Bywalec
          • 2008
          • 144

Dzieki za podpowiedzi. Widze ze pilot sklada sie z nadajnika i odbiornika zakladanego w miejsce lampy. Myslelem ze bedzie to jednak sam nadajnik. Mam analogowego Canona 50e i tam jest zwykly maly pilocik a odbiornik jest w samym aparacie. Czy w 50D nie ma go i co zrobic kiedy chce zdobic zdjecie z lampą a w jej miejscu jest odbiornik?
          Odbiornika nie ma bo w 50d nie ma podczerwieni.
          A ten odbiornik radiowy wyjmiesz z sanek i niech sobie dynda tylko na kablu . Jest bardzo lekki. Nigdy mi nie wypadł z gniazda.
          Ogólnie działa bardzo dobrze tylko zasięg podany przez producenta jest, powiedzmy, "zbyt optymistyczny". Ale na 20-30 m zasięgu możesz spokojnie liczyć.
          Pozdrawiam Andrzej

Komentarz

• kaszanka7
            • 2009
            • 7

Aha, czyli wystarczy ze wtyczka siedzi. Dzieki wielkie.

Komentarz

• dziobolek
              Pełne uzależnienie
              • 2008
              • 2634

...co zrobic kiedy chce zdobic zdjecie z lampą a w jej miejscu jest odbiornik?
              Możesz także przypiąć do paska by nie dyndał, tyle że to wymaga odrobiny własnej inwencji.
              "Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
              Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"

50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
              tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."

Komentarz

• krzychoo
                Początki nałogu
                • 2007
                • 349

Ha, ja kiedys wyzwalalem bezprzewodowo 50e za pomoca pilota do wiezy GRUNDIG. Serio
                Fotografia dzikiej przyrody GALERIA CB

Komentarz

Pracuję...