[krzychoo] Ptaki. Fotografia dzikiej przyrody

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szuler
    Uzależniony
    • 2007
    • 829

Krzysiek jak zawsze rozwalasz na łopatki, cudowne prace
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Komentarz

• dinderi
      Pełne uzależnienie
      • 2009
      • 3028

104 jest skończenie cudowne!

P.S. Czy ty jeździsz może Hondą?
      Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
      09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• fotokor1
        Początki nałogu
        • 2006
        • 373

Co jakiś czas tu zaglądam, ale dzisiaj poszłam po całej Twojej galerii. Co jest w niej najgorsze? To że nie ma stadiów rozwoju jest tylko samo ostatnie sadium - doskonałości - od pierwszej fotografii po ostatnią. Gratuluję i jednocześnie zazdroszczę.
        pozdrawiam
        Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 , Canon 35 1.4 , canon 17-40/4, canon fish eye, 24-105/4, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Komentarz

• krzychoo
          Początki nałogu
          • 2007
          • 349

Ja dopatruję się jednak etapów w rozwoju, i to cieszy bo jakoś do tych wzorców trzeba dobrnąć
          PS. To nie ja -nie jeżdżę hondą
          Fotografia dzikiej przyrody GALERIA CB

Komentarz

• niemar
            Coś już napisał
            • 2007
            • 56

Cieszę się, że tak pięknie się rozwijasz.
            Trudno napisać o samych zdjęciach, bo jakiekolwiek "achy" i słowa uznania, zachwytu brzmią banalnie przy tak doskonałych zdjęciach. Mam nadzieję, że jak już zostaniesz jednym z tych największych, sławnych, to jeszcze coś tu nam pokażesz ;-)
            Najserdeczniejsze gratulacje! Oby tak dalej Master!

PS. Zdjęcia oglądałem z zapartym tchem. Jak już doszedłem do 107, 108 odjęło mi mowę...
            Ostatnio edytowany przez niemar; 10875.
            C6DII, C7DII, 400mm f5.6, 17-40 f4.0L, Golphoto YH324C, Yongnuo600EX_RT

Komentarz

• pomocnik12
              • 2012
              • 4

104 też uważam, że przepiękne! Szkoda, że moje zdjęcia jeszcze tak nie wyglądają
              Najlepszy wzór CV znajdziesz we własnej głowie!

Komentarz

• Stafford
                Dopiero zaczyna
                • 2011
                • 39

Brak słów!
                Chociaż mi akurat 95-ka nie pasuje...

Komentarz

• szymkowski
                  Bywalec
                  • 2012
                  • 179

Świetne zdjęcia, uwielbiam takie klimaty! Pozazdroszczę możliwości oglądania tych wszystkich zwierzaków!
                  5D MK III | 35 1.4 L II | 85 1.2 L II | 16-35 4.0 L IS | 40 2.8 STM
                  blog.marcinszymkowski.pl | instagram

Komentarz

• krzychoo
                    Początki nałogu
                    • 2007
                    • 349

Sóweczka

Dziękuję za komentarze i uwagi.

Tym razem zmiana bohatera - z największego ssaka puszczy Białowieskiej na najmniejszą sowę - sóweczkę. Już 3ci rok z rzędu jest moim głównym powodem ptasich wypraw do Puszczy, spędzam wiele godzin na obserwacjach, fotografowaniu, szukaniu nowych stanowisk co mam nadzieję niebawem zaowocuje monografią gatunku. Jest to niemal niepłochliwa sowa, wdzięczny model ale także chwilami agresywny - nieraz dostałem po głowie skrzydłami, no ale takie są uroki fotografii przyrodniczej
                    115
                    116
                    117
                    118
                    119
                    120
                    121
                    122
                    123
                    124
                    125
                    126
                    127

Oczywiście temat jeszcze nie wyczerpany, cały czas intensywnie nad nim pracuję ale już zaczynam pracę nad innym gatunkiem sowy - włochatką, więc ostatnie zdjęcie jako zapowiedź nowego tematu, myślę że większy materiał będę miał za kilka miesięcy...
                    128
                    Fotografia dzikiej przyrody GALERIA CB

Komentarz

• Robert Dy
                      Uzależniony
                      • 2006
                      • 556

Pięknie, 122, 123, 124 robią bardzo duże wrażenie , chciałem jeszcze napisać o 127, ale tu trochę jak dla mnie za dużo pomalowane w PS.
                      EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2

flickr

Komentarz

• koraf
                        Pełne uzależnienie
                        • 2006
                        • 1748

Co tu pisać przy takich zdjeciach , WYMIATASZ i to na bardzo wysokim poziomie. Absolutne Mistrzostwo dla mnie to kolejno: 124,121,122, 119.

Komentarz

• waldekgdynia
                          Bywalec
                          • 2009
                          • 178

F a n t a s t y c z n a seria z sową, szczególnie nocne zdjęcia.

Komentarz

• dinderi
                            Pełne uzależnienie
                            • 2009
                            • 3028

Bardzo ładne, chociaż te maskowania ala nocne takie jakieś niesubtelne.
                            To napisałem tak tylko, żeby wogóle się czegoś przyczepić, bo ogólnie to nie ma czego
                            Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
                            09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• fotokor1
                              Początki nałogu
                              • 2006
                              • 373

dziękuję za foty sowie jesteś geniuszem nawet nie potrafię napisać która jest najcudowniejsza ach...
                              Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 , Canon 35 1.4 , canon 17-40/4, canon fish eye, 24-105/4, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Komentarz

• Fatamorgana
                                Początki nałogu
                                • 2011
                                • 401

Witam. Z niekłamaną przyjemnością obejrzałem cały album od początku.
                                BRAWO!!!

Piękno tej pasji widać z całej krasie właśnie na takich zdjęciach...
                                Pozdr.
                                Sympatyk Canona, użytkownik Sony, posiadacz Nikona.:smile:
                                3x body+16, 18-105, 20-35, 50, 70-200f4, 80-200f2.8, 300f4 + rozmaite foto klamoty

Komentarz

Pracuję...