Vitez się niepochwalił że 17-40L znowu zakupił... żeby nie było tak że tylko Vitez zapomniał to ja zapomniałem że statyw 055ProB + 322RC zakupiłem. po ostatniej przygodzie Auwo przestaję zostawiać w samochodzie nawet statyw... :-(
Mój zestaw...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Zbyt drobna zmiana by sie chwalic... na wiosne sie pochwale czyms lepszymZamieszczone przez bebopVitez się niepochwalił że 17-40L znowu zakupił...
Komentarz
-
-
Kupujesz samochód???Zamieszczone przez VitezZbyt drobna zmiana by sie chwalic... na wiosne sie pochwale czyms lepszym
Komentarz
-
-
-
tym razem to chyba na NikonaZamieszczone przez VitezE tam, po prostu jak co roku, tradycyjnie, zmienie body i zestaw szkiel
Komentarz
-
A fu! A kysz! Apage!Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]tym razem to chyba na Nikona
Spojrz co ma np muflon w podpisie... mi do takiego zestawu jeszcze brakuje wiec mam na co zbierac
A za kolejny rok jakas Mamiyke cyfrowa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez VitezA fu! A kysz! Apage!
Spojrz co ma np muflon w podpisie... mi do takiego zestawu jeszcze brakuje wiec mam na co zbierac
A za kolejny rok jakas Mamiyke cyfrowa
kurcze Vitez gdzie ty pracujesz ze przez rok na mamije cyforwa nazbierasz?Komentarz
-
-
No przeciez dalem smileya... to byl ŻART !Zamieszczone przez bonkkurcze Vitez gdzie ty pracujesz ze przez rok na mamije cyforwa nazbierasz?
A na sprzet to ja z kredytu biore a nie z zarobkow, o czym juz wielokrotnie wspominalem na forum
Komentarz
-
W kerfurze ostatnio nie byłem, ale jak się chwalić... :cool: właśnie wywaliłem wartość ze dwóch co najmniej eLek na 100 metrów parkietuZamieszczone przez marcingreenwszyscy się chwalą to i JA też:
byłem dziś na zakupach w Kerfurze
i z tego m.in. względu nic nowego w najbliższym czasie do SlingShota nie dorzucę...
Ale za to, w ramach pocieszania się, dokręciłem ostatnio do trabanta Tokinkę AT-X 270 AF PRO II 28-70mm f/2.6-2.8 :grin:Komentarz
-
Juz lepiej na golej podlodze zycZamieszczone przez GoTowłaśnie wywaliłem wartość ze dwóch co najmniej eLek na 100 metrów parkietu
Komentarz
Komentarz