jakbym miał przeliczyć wartość remontu mieszkania w tym roku to trzy 1Ds MkII bym miał... fakt, że remont był konkretny...
Mój zestaw...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
remont remontem a ja dzisiaj zakupiłem do średniaka Minoltę IV ze spotem 5st. fajne stare tanie i działa.gra i buczy bebopKomentarz
-
-
-
cos mi mowie ze to niezla cena
jak nie zepsujesz i bedziesz kiedys sprzedawal to let me know
Komentarz
-
ta nasadka spot5 mnie cieszy. no i nasadki do odbitego/padajacego. dobrze ze manual do tego mam, jestem na etapie badania. do sredniaka - super sprawa, a mam wrazenie ze cyfrze tez sie przyda...gra i buczy bebopKomentarz
-
Czacha - ja nie psuje. mi działa.Zamieszczone przez Czachacos mi mowie ze to niezla cena
jak nie zepsujesz i bedziesz kiedys sprzedawal to let me know 
gra i buczy bebopKomentarz
-
Od dzisiaj mam zestaw Canon 350D + Sigma 18-50 /2.8 DC EX. Przez jakiś czas popracuje jeszcze z 100-300 USM Canona. Miało być 20D+17-40, ale umknęło w cenową dal. Cieszę się z tego, co mam...5dmkII, 24-70/2.8, 70-200/4 IS, 50/1.8 II, Samyang 500/8Komentarz
-
Gratuluję zakupu ;] Planuję w najbliższym czasie zakup takiego samego zestawu. Byłbym wdzięczny, gdybyś napisał jak sprawuje się ta puszka z Sigmą i jak jest z jakością uzyskiwanych zdjęc. Z góry wielkie dzięki !Zamieszczone przez dolomityOd dzisiaj mam zestaw Canon 350D + Sigma 18-50 /2.8 DC EX. Przez jakiś czas popracuje jeszcze z 100-300 USM Canona. Miało być 20D+17-40, ale umknęło w cenową dal. Cieszę się z tego, co mam...
PozdrawiamKomentarz
-
Niestety nie będę zbyt dobrym medium. W najbliższym czasie zamierzam fotografować wnętrza kościołów. Ale ten najbliższy czas to pewnie kwestia dwóch tygodni.
Pierwsze wrażenia: obiektyw wyraźnie cięższy niż puszka. Ale to (oraz rozmiar puszki) niespecjalnie przeszkadza. Nastawiałem się wcześniej na 20D i już tęsknię za kółkiem. Do czterech przycisków w jego miejsce trochę będę się musiał przyzwyczaić.
W trudniejszych warunkach ostrzy sprawnie, ale obiektyw jest głośniejszy niż moje USM (ale to nie powinno dziwić...).
Komplet mieści się do torby po Fuji S602. Z powodu już posiadanego dłuższego szkła i jego potencjalnego następcy muszę jednak zmienić opakowanie.
Zdjęć tablic testowych póki co robić nie planuję. Często natomiast będę korzystać z ISO1600 i porównam je sobie z tym, co uzyskiwałem na pożyczonym 20D (z 17085IS).
Pozdrawiam5dmkII, 24-70/2.8, 70-200/4 IS, 50/1.8 II, Samyang 500/8Komentarz
-
Cieszy mnie fakt, że -tak jak mówisz- waga obiektywu nie przeszkadza w foceniu. Byłbym wdzięczny, gdybyś zamieścił jakąś fotkę, albo dwie do wglądu jeżeli będziesz miał taką możliwość.
PozdrawiamKomentarz
-
OK. Jeśli zrobię zdjęcie, które będzie mogło posłużyć wglądaniu, umieszczę je. Na razie mam zdjęcia z niezbyt ciekawych wnętrz (niesakralnych). Żaluzje i jakaś główka...5dmkII, 24-70/2.8, 70-200/4 IS, 50/1.8 II, Samyang 500/8Komentarz
-
w ramach kolejnych zakupów przykładnego canoniera kupiłem Sekora 180 do Mamiyii RB67.gra i buczy bebopKomentarz
-
Do zestawu dołożyłem jeszcze 50 f/1.8 II.5dmkII, 24-70/2.8, 70-200/4 IS, 50/1.8 II, Samyang 500/8Komentarz
-
Komentarz
Komentarz