Dziś dotarł do mnie niby nowy C 30D, ale gdy zrobiłem pierwsze zdjęcia i wrzuciłem na komputer okazało się, że numeracja zdjęć zaczyna się od 3290. Czy to oznacza, że aparat ma już taki przebieg a mnie zrobiono w bambuko?
Co jest grane? 30D...
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Jesli wlozyles stara karte to aparat przejal jej numeracje. To normalne. Faktyczny przebieg mozesz sprawdzic tylko w serwisie. -
2 możliwości:
1) ktoś robił próbne zdjęcia i przez pomyłkę włożył kartę z już istniejącą numeracją
2) ta, o której piszesz
Ja w każdej z tych sytuacji żądałbym wymiany aparatu. Spisz sobie jego numery (licznik można w prosty sposób wyzerować).
PozdrawiamKomentarz
-
-
Komentarz
-
Rzeklbym, ze to wlasnie nie jest problem
Zajmij sie foceniem a nie reklamacjami. Aparat jest napewno nowy.
Chodzi Ci o folie na ekranie? Nie ma ich fabrycznie.Komentarz
-
Tak, chodzi o folie na ekran. Wyraziłem się nieprecyzyjnie. A co do karty to faktycznie, włożyłem ją nie sformatowaną z innego aparatu i numeracja by się zgadzała... Więc dziękuje za rady.Komentarz
-
Panikarz..k*&a heheh
PS. A będziesz tym czymś focił w trudnych warunkach czy postawisz za szybką na wystawce
Canon 50D + EF 24-105 f/4 L+ Sigma 50mm 1.4 EX DGKomentarz
-
Hahah widze tez dostales ostrzezenie za przeklinanie na forum, co do wypowiedzi. Wiesz kolega jest nowy jak widze i mogl miec obawy co do "nowosci" zakupionego aparatu. W koncu w tym kraju rozne rzeczy wciskaja ludziom i kombinuja jak sie da, niedaleko szukac przykladow
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żalujeKomentarz
Komentarz