A ja niestety nie jestem w stanie tego zassać. Pojawiało już się w wątku pytanie, które ponawiam- miałby ktoś ochotę wrzucić to na jakiś normalny serwer? Chyba, że odbiorę to od Asterixa osobiście
Michael Freeman - Fotografia Studyjna - download
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
-
no dobra to do soboty takiego ftpa udostepniam
pozniej zamkne ale pliki beda sobie tam lezec
ftp.sikacz.com
login: [email protected]
pass: widelec
dostep do plikow www.sikacz.com/widelec
korzystajcie do woliKomentarz
-
-
-
-
Jakością, tzn. 100MB jest troche "przekoszona" ale jest ok. 300MB idealna do druku.Zamieszczone przez marcingreena właśnie! czym one się różnią (bo nie doczytałem)?? ja mam tą circa 100MB więc dobrze czy nie?? 8)
Na razie wrzucam 100MB, żeby wieki nie trwało i żeby nie potrzebnie nie generowac ruchu na serwie.Komentarz
-
-
-
pejot
szykuj sie na browarka
w piatek bede w manchesterze, czyli jakos na poczatku tygodnia moge podskoczyc do Bury
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
A ja myślałem, że w sobotę do fajnej irlandzkiej knajpki podskoczymy! Tak czy inaczej- jakąś manchesterową fotogalerię współtowarzyszom z CB miłoby było urządzić...Komentarz
-
-
-
OT: no i? pryw wiad nie dotyczace tematu watku = PM i ot tyle
EOT
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...Komentarz
Komentarz