FOTOGRAF - fakt, a o co chodzi z nagraniem książki ?
Michael Freeman - Fotografia Studyjna - download
Zwiń
X
-
-
no jesli sciagnie ja to mozna by wyslac do p.darka plyty zeby nagral ja, chyba lepiej wydac 5zl i 7zl na przesylke niz 400zl na ksiazke?Canon? moze niedlugo!Komentarz
-
-
-
Jakis ty malo domyslny. To wabik by Canon sie do mnie odezwal wtedy napisze im pare swoich glebokich przemyslen 8) .Zamieszczone przez Auwo
Niestety... nie dziala
Komentarz
-
-
Fakt, ja nie mam takich "głębokich" przemysleń jak Ty.Zamieszczone przez VitezJakis ty malo domyslny. To wabik by Canon sie do mnie odezwal wtedy napisze im pare swoich glebokich przemyslen 8) .
Niestety... nie dziala
btw - do mnie sie odzywa.Komentarz
-
fajnie, ze sie Wam przydala ...
kto moze dac publicznego ftp na skan 300mega ?
lub owe 100mb ?
chcialbym upnac dzis wersje do drukuCanon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
-
Oj, bardzo poproszę tą większą wersję. Czytanie na ekranie, to nie czytanie, a męczenie **** i oczu.Komentarz
-
to zalatw ftp
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
-
pierwszy z czterech plikow o lacznej pojemnosci 300mega
1 = 85mb
cheers
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
właśnie zrobiłem pewien test.
podpiąłem laserówkę do PC'ta
włączyłem pdf - wersję 1szą 100mb'ową.
wybrałem print, fit to a4 i jestem mile zaskoczony.
bardzo ładnie to wychodzi, wszystko jest czytelne,
drukarka ma 600dpi więc nie jest to jakiś szczyt marzeń.
ale ludziom którzy niechcą marnować papieru chcę tylko
przekazać że normalnie się drukuje i normalnie można odczytywać.| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
A ja mam jeszcze jedną sugestię: wydrukować to jako "booklet" A5. Do tego wersja w lepszej rozdzielczości niż pierwsza nie jest chyba w ogóle potrzebna
Komentarz
Komentarz