Zamieszczone przez marcingreen
fotografowanie modelek
Zwiń
X
-
-
-
C41photocrew - ale mosz podpis naladowany emocjami
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
-
-
no i ten avatarekZamieszczone przez asterixC41photocrew - ale mosz podpis naladowany emocjami
WAR!!!
Komentarz
-
uff przebrnalem przez 22 strony i myslalem ze cosik zobacze... znaczy sie efekt tych przygotowan i... zonk
moze autor watku jak niedziwiadek zapadl w sen zimowy??
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.plKomentarz
-
Napewno mu karta padła
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
hahahaZamieszczone przez kami74Napewno mu karta padła
ale tak serio kurde to troche sie niecierpliwie :P chyba jak połowa forum ^^
Komentarz
-
Komentarz
-
-
ogolnie nigdy chyba nie bylo na forum takiego skupienia na temacie i wyczekiwania
edit: zasadniczo temat czytano 9200 razy hehe niezle niezleCanon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
spoko spoko Panowie. sorka za opóźnienia ale w moich kochanym LO tak nas katują ostatnio że chodzę spać o 23 i nie wyrabiam z kuciem. pewnie ktoś powie że się nauką kolejny raz zasłaniam ale sorka - nie mam wyjścia chociaż chciałbym mieć. dzisiaj wrzucę jedną fotkę. tak szczerze to siedzą u mnie nie obrobione RAWy i czekają na weekend.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
Zamieszczone przez Veniochyba jak połowa forum ^^
Nie wiem wlasciwie na co... na modelki popatrzec?
Wiecej i dostepnych od reki modelek jest np tu: http://www.linkowisko.promodels.pl/
.
Komentarz
-
no modelki mozna tez ewentualnie zobaczyc tutaj:
Il Fuoco, myslisz ze chodzenie o 23 spac to pozno ?
przed matura tez sypialem 8 h dziennie, teraz 8 h tygodniowo
Komentarz
Komentarz