Rajdy - pomocy ! :)

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • misiek100
    Dopiero zaczyna
    • 2010
    • 27

A jeszcze jakie krótsze szkło byście polecicili IS w pionie nie zaszkodzi bo mam 70-200f.4 bes IS-a i Kita też bez. Potrzebuje coś żeby łapać ,, wurce" ;p w szerokich kadrach.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Zamieszczone przez Sergiusz
    Polecam artykuł forumowego kolegi kuzi4 w tym temacie http://fotofanklub.pl/index.php?opti...dow&Itemid=192
    już chyba wszystko w necie oblukałem co po polsku ;P
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Zamieszczone przez Totalny
    masz racje. szczególnie szkoda mi tych +/- 18latków z ogromnymi szkłami, lampami ktorzy przestali godzine w jednym miejscu. ja osobiscie byłem wszedzie. w niedziele na pierwszych trzech. niedługo już w sumie zapraszam do Jeleniej Góry
    No ja sobota Świerki ( astra słup - przerwany) jugów i w niedziele patelnie z racji że byłem 1 raz na elmocie. Petle zrobiłem o 3 rano więc już na przyszłosc dobre miejsca oznaczone. Masz rację z tymi miejscami ja +- robię jakieś 12km na nogach w czasie 2 dni.
    Ostatnio edytowany przez misiek100; 36953. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• Totalny
      Dopiero zaczyna
      • 2011
      • 33

no ja sporo więcej około 30 km przez dwa dni. i to jeszcze " aby zdarzyc na kolejny OS" :P
      W sumie to nie jestem jakimś zaawansowanym fotografem, ba nawet fotografem nie jestem tylko amatorem, ktory ma checi, ale brak wyrazu w jego zdjęciach. :P Dlatego idę bardziej pooglądać, posłuchać strzałów Evo 5 :P
      "Zginęło wielu wspaniałych kierowców rajdowych, lecz odczytuję to jako pech, który w tej dyscyplinie przypłacić można dość szybko życiem. Jest to wielka tragedia, gdy w wyniku rywalizacji sportowej umiera człowiek." - Marian Bublewicz
      50D plus wiele nadziei.

Komentarz

• misiek100
        Dopiero zaczyna
        • 2010
        • 27

hehe no ja juz sie rajdów naogladałem teraz czas je uwieczniać na zdjęciach w ciekawy sposób - nie bede przecież całe życie krajobrazów pstrykał :P

Nastpeny karkonoski troche daleko ale postaram się coś przywieźć z niego i tutaj wrzucic to mnie pokrytykujecie troszke

Komentarz

• Totalny
          Dopiero zaczyna
          • 2011
          • 33

A ja wysłałem kilka zdjęć do WRC i o dziwo odezwał się gość na maila o hires'a bo prawdopodobnie opublikują

tymczasem czekam na canona i szkło i dopiero tu coś wstawie
          "Zginęło wielu wspaniałych kierowców rajdowych, lecz odczytuję to jako pech, który w tej dyscyplinie przypłacić można dość szybko życiem. Jest to wielka tragedia, gdy w wyniku rywalizacji sportowej umiera człowiek." - Marian Bublewicz
          50D plus wiele nadziei.

Komentarz

• mały głód
            Zablokowany
            • 2011
            • 16

Zamieszczone przez Totalny
            odezwał się gość na maila o hires'a bo prawdopodobnie opublikują

no wow

dobrze ze nei musiałeś za to zapłacić

Komentarz

Pracuję...