Jeszcze bede sie przygladac, ale to dopiero po zaliczeniach
Zdjecia CZ/B
Zwiń
X
-
Popieram, ale w ramach rozrywki i przerwy też coś trzeba robić (oprócz klikania bannerków)NO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL King -
W przerwie..zarabiam :P Moze kiedyś ujrzycie efekty mojej pracki :wink: Znacie moze kogoś kto pieknie zrobiłby galerie zdjec (modelki głownie) na www? Klient placi :wink: Ale musi zobaczyć styl.. Ja na razie stron robic nie umiem
Canon G3 & Nikon D70Komentarz
-
Im wiecej pracy wlozysz tym lepszy efekt. Tak samo w fotografii. Da sie aparat ustawic na zielony, wlaczyc i pstryknac.Zamieszczone przez alahariAle: czy stosując moją metodę- usuniecie koloru i zabawa kontrastami/jasnosciami i ew. krzywymi nie da tego samego efektu? A mniej zachodu z tyloma warstwami...
Nie da tego samego efektu, da co najwyzej pdoobny, subiektywnie mowie ze gorszy.
Moze sproboj najpierw sama, pomecz sie z choc jednym zdjeciem i porownaj efekty - mozesz przeciez przekonac sie sama zamiast zadawac retoryczne pytanie
.
Komentarz
-
Zajrzyjcie na
profil BW do CaptureOne - czyli konwersja do BW przy RAW->JPGKomentarz
-
Podobno plug-in o nazwie optikverve jest rewelacyjny (gotowe profile, kolorowe filtry do fotografii cz-b)
i wszystko za free, poiżej link:
Convert any AI-generated content into undetectable human writing for free. No sign-ups, no ads—just a simple way to make your text natural and real.
[ Dodano: 07-09-2004 ]
poniżej link od innego uczestnika forum , takze bardzo fajny:
Komentarz
-
daje naprawde dobre efekty!Zamieszczone przez satrianiPodobno plug-in o nazwie optikverve jest rewelacyjny (gotowe profile, kolorowe filtry do fotografii cz-b)
i wszystko za free, poiżej link:
Convert any AI-generated content into undetectable human writing for free. No sign-ups, no ads—just a simple way to make your text natural and real.
[ Dodano: 07-09-2004 ]
poniżej link od innego uczestnika forum , takze bardzo fajny:
www.cybia.co.uk/bwplus.htmdobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf
tylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.plKomentarz
-
Zwracam honor :wink:Zamieszczone przez VitezIm wiecej pracy wlozysz tym lepszy efekt. Tak samo w fotografii. Da sie aparat ustawic na zielony, wlaczyc i pstryknac.Canon G3 & Nikon D70Komentarz
-
-
faktycznie - super sprawa ten virtual photographer... chociaż czasem ręczne robienie tego wszystkiego o ile się umie daje czystą satysfakcję.| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
Komentarz
-
http://redpawmedia.com/bwpro2.html uzywam, polecam
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Komentarz
-
Bawilem sie tym virtual photographerem kilka razy, roznymi presetami i... jest beznadziejny
.
Nigdy nie zrobil mi porzadnego cz-b zdjecia jakie bym chcial. Zawsze a to sczernia za duzo, a to wypala...
Ot taka jarmarczna zabawka. Jednak nadal optuje za recznym "wolaniem" zdjec cz-b za pomoca warstwowych metod ... ewentualnie moze kiedys sie skusze na jakies platne konwertery BW (Kodak? ).Komentarz
Komentarz