Ja nie zainstalowalem zadnego softu z plyt, ktore Canon dolaczyl do 350d i jestem zadowolony.
Czemu Canon schodzi na psy z software ??
Zwiń
X
-
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000 -
oj, chyba nie... właśnie zainstalowałem najnowszy DPP 2.0.3.7 i w menu pojawiła się nowa opcja:Zamieszczone przez MarekCMnie się wydaje, że chyba drogi Adoba i Canona we wspólnym biznesie rozeszły się i tyle ..
Transfer to Photoshop Alt-P
qrcze, skąd wy tacy bogaci jesteście?? PS kosztuje więcej niż 350D...Zamieszczone przez pysiekWydaje mi sie ze jesli ktos ma profi puszke to ma takze PS'a. Moze nawet cala kolekcje pudelek poczynajac od wersji 1.0.
choć fakt, to nie jest profi puszka.
i to jest właściwe podejście ;-)Zamieszczone przez PszczolaJa nie zainstalowalem zadnego softu z plyt, ktore Canon dolaczyl do 350d i jestem zadowolony.
właśnie sobie kończę pisać własną ściągarkę do plików z karty: działa mniodzio, piszczy, tańczy, kopiuje, zmienia numerki, usuwa i odpala ACDsee na końcu, czego chcieć więcej
pozdro.,
m.
choć fakt, to nie jest profi puszka.
- Photoshop 6.0 - nowy z licencja itp = ok 600zl (mozna znalezc na Allegro choc nadgorliwcy z Allegro usuwaja te aukcje myslac ze to piraty
)
- upgrade do CS2 - ok 800zl - http://sklep.wimal.com.pl/sklep/towa...&JM=SZT&CN=EUR
Mnie to wlasnie tyle wynioslo - tylko trzeba sie tego PS 6.0 (ew 5 czy 7 chyba tez moga byc) naszukac. Podczas gdy pelna wersja CS2 kosztuje ok 2 razy drozej.Komentarz
-
dzieki za info.Zamieszczone przez VitezJesli mowa o PS CS2 to:
- Photoshop 6.0 - nowy z licencja itp = ok 600zl (mozna znalezc na Allegro choc nadgorliwcy z Allegro usuwaja te aukcje myslac ze to piraty
)
- upgrade do CS2 - ok 800zl - http://sklep.wimal.com.pl/sklep/towa...&JM=SZT&CN=EUR
Mnie to wlasnie tyle wynioslo - tylko trzeba sie tego PS 6.0 (ew 5 czy 7 chyba tez moga byc) naszukac. Podczas gdy pelna wersja CS2 kosztuje ok 2 razy drozej.
rzeczywiście w hurtowni PS CS2 PL Win Upgrade 817 brutto
(upgrade dotyczy wersji 5.5, 6, 7, 8 )
pełna wersja PS CS2 PL Win 2910,- brutto
tylko co nalezy posiadać, jako dowód, że się posiada ten stary PS?
fakturę na siebie?pozdro.,
m.
polecam rejestracje w Adobe - wtedy nawet jak stracisz soft w wyniku nieszczesliwego wypadku mozesz tarac sie o duplikaty oprogramowania.Loading sig, please wait...
|||||||||||||----35%----------------
Canon EOS systemKomentarz
-
Ja mam fakture, umowe ze sprzedajacym oraz potwierdzenie (wydruk) przeniesienia licencji zarejestrowanej w Adobe ze sprzedajacego na mnie.Zamieszczone przez mxwtylko co nalezy posiadać, jako dowód, że się posiada ten stary PS?
fakturę na siebie?Komentarz
-
Nikonowski konwerter raw kosztuje $100, płatne dodatkowo!Zamieszczone przez Kubamanalbo ja nie kumam, albo Ty nie kumasz
To co mówisz chyba nie ma sensu z punktu widzenia logistycznego. To jest masówa. Jedyne zestawy to te z kitem i basta. Ileż więcej mieli by zestawów, gdybyś "chciał to z tym, tamto bez tego".Zamieszczone przez KubamanChyba nie masz złudzeń, że nikt nie daje ci elementów, DPP i EVU za friko :rolleyes: Jeśli to kosztuje w pakiecie z aparatem powiedzmy 100$ to ja wolę te pieniądze dostać jako zniżkę np. do kupna C1. Lub mieć możliwość kupienia samego body tylko ze sterownikami o te 100$ taniej. Nie chcę okrojonych programów na siłę (aby utrzymywać japońskich programistów).
Ponadto musieli by się podzielić formatem pliku raw a najwyraźniej na tą chwilę nie chcą tego robić.
DPP nie jest złe jak na poziom 350D/20D. Użytkownicy 1D i tak muszą mieć workflow oparty na PS, dla nich jest transfer to PShop.
DPP brakuje dobrego odszumiacza i troszeczkę więcej rozdzielczości.the silence is deafeningKomentarz
Komentarz