DPP 3.11 z nowym wynalazkiem DLO
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
DPP wywołuje tylko raw'y canona a DLO moze byc dosc silnym atutem dla niektorych klientow.Komentarz
-
Odczyt obrazu przeliczonego przez DLO? Pewnie niedługo będzie.
Udostępnienie algorytmu DLO innym firmom? Szczerze wątpię. Ja bym na miejscu Canona nie dawał.
Trzeba też rozróżnić "darmowe" (opłacone w cenie sprzętu Canon) udostępnianie programu od praw autorskich i majątkowych do programu. Dostajemy DPP do użytku darmowego, ale nie jesteśmy właścicielami programu, nie wolno czerpać korzyści z samego programu a co najwyżej z efektów jego pracy.Komentarz
-
-
Bo to tym lepiej działa im bardziej dziadowski obiektyw. Z 17-85 robi cuda. Jakiej poprawy można oczekiwać po 24-70 ?? Ogladałem zdjęcia robione zestawem 5D2 + 24-70 i trzeba być malkontentem albo oszołomem aby na coś narzekać. IMHO doskonałe szkło.5D 50/1.8 STM + 100/2.8 L IS USMKomentarz
-
DLO przy obiektywach L nie daje już tak zauważalnej poprawy... ale z drugiej strony szkoda, że nie ma wszystkich szkieł jeszcze w DLOCO ZA LUDZIE !!!
5DII / 5D / S 14 / 24L / 50 1.4 / 24-70 L / 85 1,8Komentarz
-
Nie mam pewności więc proszę o odpowiedź, czy będę mógł korzystać z nowych funkcji nowego DPP na zdjęciach zrobionych 5D obiektywami 50/1.4 i 35/1/4 ?Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
-
Komentarz