Jaki sys: Win 7 64bit - XP SP2 -moje testy.
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam." -
wrzucajcie na ignore wszystkich, którzy mają inne zdanie od waszego
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971Komentarz
-
Komentarz
-
A tak z czystej ciekawosci, w jakiej to firmie kolega 3voQ pracuje, ze ma mozliwosc porzucac sobie laptopami, czy tez potestowac karty przyszlosci warte 25-35k PLN ???60d + grip, 85mm 1,8, C 17-55/2,8 IS, 70-200 f4, 580 EX II StofenKomentarz
-
-
Komentarz
-
No i mamy dysk SSD (w uproszczeniu) o prędkości odczytu 4 GB/s
Komentarz
-
Nie pierwszy o nie ostatni tego typu. Cena i tak zabije domowych użytkowników.No i mamy dysk SSD (w uproszczeniu) o prędkości odczytu 4 GB/s
http://www.purepc.pl/sprzet_pc/pamie...=Google+Reader
> Współczynnik operacji IOPS (wyjścia/wejścia) to imponujące 480.000.
Ta liczba jest o wiele bardziej istotna niż transfer. 480000 losowych operacji I/O na sekundę to dużo. Standardowy dysk 7200 rpm wykonuje ich niecałe 100.Komentarz
-
Ehhh, ciekawe kiedy tego typu dyski beda w cenie dla mas, nawet ciezko mi sobie wyobrazic jak szybkie musi byc to monstrum w praktyce60d + grip, 85mm 1,8, C 17-55/2,8 IS, 70-200 f4, 580 EX II StofenKomentarz
-
czas dysków talerzowych powoli dobiega konca, jak dla mnie to najwiekszy krok naprzod w branzy komputerowej od czasu przejscia z dyskietek na CD,Nie pierwszy o nie ostatni tego typu. Cena i tak zabije domowych użytkowników.
> Współczynnik operacji IOPS (wyjścia/wejścia) to imponujące 480.000.
Ta liczba jest o wiele bardziej istotna niż transfer. 480000 losowych operacji I/O na sekundę to dużo. Standardowy dysk 7200 rpm wykonuje ich niecałe 100.
cena SSD bedzie bardzo szybko spadac, za 2 lata beda juz standardem, dyski talerzowe beda jeszcze przez jakis dluzszy czas goscily chyba tylko w serwerowniachKomentarz
-
Komentarz
Komentarz