O rany to już w ogóle tragicznie wyszło chyba lepszy surowy raw... ;-)
Obróbka zdjęć kościelnych.
Zwiń
X
-
-
-
tak patrzę na te ostatnie RAWy i się zastanawiam - czy to kwestia monitorów czy widzenia przez osoby które to robiły, bo to brzydkie po prostu jest.....
dajcie "mię" tego rawa, to spróbuję ;-)Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
Pomijając mój kolumbijski kolor skóry wręcz przeciwnie dodałem jeszcze szumu ... w poście.Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)Komentarz
-
Zaznaczam, że nic z tym zdjęciem nie robiłem. WB na białko oka (2900K i +29 w ACR).
Uploaded with ImageShack.us
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
tak na szybko, wiem że trochę za mało kontrastu.
ale według mnie kolory "w miarę" zbalansowane.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
i ekspozycję wystarczy do góry dać, ale komu ja to mówię ;-)Zaznaczam, że nic z tym zdjęciem nie robiłem. WB na białko oka (2900K i +29 w ACR).
Uploaded with ImageShack.usKomentarz
-
Zastanawiam się które lepsze w obróbce czy Janusza, który nic nie zrobił ze zdjęciem czy Michała który zrobił z dziewczynki szwedkę jasnowłosą?Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)Komentarz
-
-
zastanów się czy ta dziewczynka bywała ostatnio 10 razy na solarium, to będziesz miał odpowiedź......
to Janusza jest za ciemne, skóra nie wygląda atrakcyjnie, ale Janusz celowo to zrobił żeby pokazać tylko WB.
moje jest ciut za mało kontrastowe.Komentarz
-
-
Zdjecie jak dla mnie niedoświetlone, z deka.
Tak wygląda WB pipetowany na lewą stronę, lewej gałki ocznej w Picasa.
Nic wiecej nie ruszałem, bo mój lapek w pracy strasznie zniebieszcza.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
biedni są ci ludzie na tym forum, ci którzy są na tych rawach ;-)Komentarz

Komentarz