Obróbka zdjęć kościelnych.
Zwiń
X
-
-
Hmm... ciekawie wam to idzie podobają mi się prace, ale Janusza chyba najbardziej bez obrazy, wolę naturalne kolorki. A co do dziewczynki to wróciła 5 dni temu z Egiptu
.
Komentarz
-
To trzeba było tak od razu wyszukałbym preseta "skóra z egiptu" i nie męczyłbym sie 6 godzin.Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)Komentarz
-
hm.....
albo ja nie rozumiem, albo niektórzy z Was.
fakt, że dziewczynka była opalona nie oznacza, że ma tak wyglądać na zdjęciu......
a opalona dziewczynka, z ciemną skórą wygląda niedobrze, - dziewczynka to dziewczynka, zwinna lekka, powabna - powinna być taka na zdjęciu - jasna i delikatna.
Moim zdaniem - i zaznaczam, że ta moja wersja była na szybko, wiem, że nie jest idealna.Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
Na tym przykładzie widać, że jak 100 "obrabiaczy" to 101 wersji
Trzeba by zrobić taki wątek gdzie wrzucalibyśmy surowego rawa i każdy dodawałby swoją wersję obróbki bez zbędnych komentarzy
Hmm a może jakiś konkurs by z tego jeszcze w dodatku powstał
MarcinKomentarz
-
bo kazdy inaczej postrzega kolory.. a do tego pracuje na innym monitorze
Komentarz
-
Michał nie obraź się na mnie, ale dlatego chyba nie zawsze podoba mi się Twoja obróbka. Wyciągasz na maks postaci z ujęcia tak, ze potem wyglądają jak sklonowane z innego. Nie wiem, czy masz skalibrowany monitor, czy nie, ale chcialbym kiedys zobaczyć Twoja obróbkę jednocześnie u siebie i u Ciebie, zeby móc stwierdzić, czy mamy tak rózne widzenie świata, czy moze tak róznie rozkalibrowane monitory.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
no co Ty, obrażać się nie zamierzam, ja się dopiero uczę obróbki.Michał nie obraź się na mnie, ale dlatego chyba nie zawsze podoba mi się Twoja obróbka. Wyciągasz na maks postaci z ujęcia tak, ze potem wyglądają jak sklonowane z innego. Nie wiem, czy masz skalibrowany monitor, czy nie, ale chcialbym kiedys zobaczyć Twoja obróbkę jednocześnie u siebie i u Ciebie, zeby móc stwierdzić, czy mamy tak rózne widzenie świata, czy moze tak róznie rozkalibrowane monitory.
ja po prostu uważam że ta dziewczynka nie może być zjarana jak Lepper.... ale to moje zdanie tylko.
nasze widzenie świata na pewno jest różne - bo nawet moje jest różne od tego jakie miałem wczoraj (nie mówiąc np. rok temu)
;-)Komentarz
-
Komentarz
-
Ale skoro była mocno przypieczona po plaży to robienie z niej bladej przypudrowanej mąką chyba też nie jest zbyt mądre?Wszystko można zrobić lepiej.
www.irem.pl | 500px | foty.irem.plKomentarz
-
Komentarz
-
Nie chcę, aby ona została opalona tak jak jest
.
A tu dam przykład czy da radę uzyskać taki efekt
Autor zdjęcia: ceszka
http://canon-board.info/showthread.php?t=66269Komentarz

Komentarz