Wszystkie pytania do LR to TUTAJ
Zwiń
X
-
-
Odp: Wszystkie pytania do LR to TUTAJ
PzA być może nie kosztuje ekstra (w końcu prowizję i tak sprzedawca zapłacić musi), szczerze powiedziawszy nie pamiętam.
Z tego serwisu korzystam wyjątkowo rzadko.I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce itKomentarz
-
Kolekcja Nik Software teraz zdecydowanie taniej
Nik Collection
Całość za 149 $"Co głowa to rozum, co rozum to głowa,
I woda sodowa, i woda sodowa" (Jan Brzechwa, Palcem w bucie. Woda sodowa, 1947)Komentarz
-
O, wygląda na genialną zmianę polityki cenowej, ale skoro RL4 jest za 400PLN.
Przy okazji przybędzie artystów
.
Komentarz
-
Kto mi powie jak w LR wyeksportować lub zapisać cały katalog gdzie mam swoje presety? Pojedynczo wraz z opisywaniem każdego z osobna zajmuje sporo czasu.Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.Komentarz
-
W opcjach możesz zaznaczyć żeby presety przechowywał w domyślnym katalogu biblioteki LR.
Wysyłane z mojego PMP5097CPro za pomocą Tapatalk 2Komentarz
-
a jak tego nie ustawilem to jak je masowo zapisac?Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.Komentarz
-
A mnie drażni pewna czynność która zaczęła się po jednej z ostatnich aktualizacji, a mianowicie przenoszenie rawów do innego folderu... Szukałem gdzie to wyłączyć ale jak widać poległem...
Komentarz
-
Chcesz wyeksportować katalog czy zapisać presety??? Ja coś ostatnio mam kiepsko ze zrozumiem pytań...
Jak chcesz zrobić kopie presetów to pod tym linkiem masz ścieżki dostępu pod większością systemów:
Preference and other file locations | Lighroom 3.xKomentarz
-
Komentarz
-
Już znalazłem gdzie się owe zapisują, wielkie dzięki za pomoc
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Mam problem bo w module do drukowania nie widzę zdjęcia... Z dolnego paska wybieram zdjęcie do druku, ale nie widze go w tym głównym oknie, co może być ? LR4.3
Wygląda to tak:
Ostatnio edytowany przez yarson; 27347.Komentarz

Komentarz