Sns-hdr
Zwiń
X
-
-
Witam
Tak się zastanawiam,czy w przyszłą wersję programu dałoby się wcisnąć wyświetlanie miniaturek przy otwieraniu pliku z katalogu z rawami?
pzdrKomentarz
-
Nie prościej zainstalować odpowiedni sterownik w systemie?
Udostępniłem program w wersji 1.0.2
1. Dodano nowy parametr "Detale świateł".
2. Dodano możliwość przypisywania profili kolorów.
3. Dodano wsparcie dla dodatkowych profili monitora.
4. Poprawiono kontrast obrazów wywołanych z RAW.
5. Ujednolicono profile kolorów.Komentarz
-
Udostępniłem program w wersji 1.0.3
Dodano możliwość odczytu plików w formacie OpenEXR oraz RadianceHDR.Komentarz
-
-
W bezpłatnej wersji pro zawsze będzie redukcja obrazu?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Wersja pro muszę przyznać kawał dobrej roboty. Lepsza od Photomatixa Pro. Ale trochę się czeka nawet na 4 rdzeniach
a9 a7 iii 18 2.8 35 1.4 50 1.8 85 1.8 28-75 2.8Komentarz
-
Komentarz
-
testowalem program i duzo bardziej mi podszedl niz Machinery- dla wlasnych, prywatnych zastosowan i z uwzglednieniem moich oczekiwań.
dzieki Pebal, zdolniacha.Regulamin pkt8.Zakaz kryptoreklamyKomentarz
-
-
-
Tak, aczkolwiek o najnowszej aktualizacji jeszcze nie informowałem.
Zdarza się jednak i tak, że wysłane powiadomienia nie docierają, gdyż są odrzucane przez serwery poczty lub trafiają do spamu. Muszę przyznać, że działania niektórych serwerów poczty, zaczynają mnie już powoli irytować.Komentarz
-
Nie wiem jak jest u innych, ale w gmail zdarza się, że coś trafia do spamu, w każdym razie zawsze przeglądam folder spamu czy cos tam nie trafiło.Tak, aczkolwiek o najnowszej aktualizacji jeszcze nie informowałem.
Zdarza się jednak i tak, że wysłane powiadomienia nie docierają, gdyż są odrzucane przez serwery poczty lub trafiają do spamu. Muszę przyznać, że działania niektórych serwerów poczty, zaczynają mnie już powoli irytować.
Pozostaje tylko poczekać na wykonywanie aktualizacji z poziomu programu
Komentarz
-
-
Dostępna jest wersja 1.0.6 programu SNS-HDR (Pro/Home/Lite)
1. Zwiększono precyzję przetwarzania pojedynczych obrazów wołanych z RAW.
2. Zredukowano poziom szumu obrazów wołanych z RAW.
3. Dodano wsparcie dla aparatów z sensorami Super CCD, działającymi w trybie DR (czytane są dane z R-pikseli).Komentarz
-
Witam
Korzystam z wersji SNS-Lite i coś się dzieje dziwnego na moim kompie. Otóż jak robię HDR'a z jpg'ów z Canona 40D to wszystko jest OK. Ale jak chce zrobić HDR'a z Canona 7D ciągle wywala mi ERROR - Not Enough memory
( Mam 3 GB ramu i do tego patrzyłem na staty i mam zajęte tylko 1 GB. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
SzefoCANON EOS 7D + BG-E7 + 17-40 4L + CANON 24-70 2.8L + CANON EF 50 1.8 MKII + 70-200 2.8L + Olympus C4000Z + Panasonic DMC-LZ7 + plany rozbudowy szklarni
)Komentarz
Komentarz