Machinery HDR Effects
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
pozwol, ze wstrzymam sie z osoba twojej osoby bo nie chce, zeby bylo ci glupio...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
pozwol, ze wstrzymam sie z ocena twojej osoby bo nie chce, zeby bylo ci glupio...
... to rzeczywiście musi być rewelka - bo skoro nawet Ty go używasz!Komentarz
-
A po czym można wnieść prywatną, subiektywną opinię, jeśli nie po samodzielnym przekonaniu się w praktyce? Powinien się doktoryzować, żeby stwierdzić, że program mu odpowiada?
Najwyraźniej
Bo nie spodziewam się logicznego uzasadnienia zapytania "po czym wnosisz" ani tym bardziej uzasadnienia niezadowolenia z uzyskanej odpowiedzi.Komentarz
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Jeśli prawie 900 postów Cię nie przekonało do kupna tego softu to zawsze pozostaje trial i możliwość przekonania się samemu co wywołuje te zachwyty.
Szczerze to myślę, że i tak nie kupisz a tylko mieszasz żeby mieszać...
Sorka MM za EOT (to taka mała zemsta, że nie zrobiłeś Machinery pod OSX)
MM = MMM
Komentarz
-
nie interesuje mnie te 900 postow interesowala mnie za to jedna z ostatnich wypowiedziJeśli prawie 900 postów Cię nie przekonało do kupna tego softu to zawsze pozostaje trial i możliwość przekonania się samemu co wywołuje te zachwyty.
Szczerze to myślę, że i tak nie kupisz a tylko mieszasz żeby mieszać...
Sorka MM za EOT (to taka mała zemsta, że nie zrobiłeś Machinery pod OSX)
MM = MMM
Komentarz
-
Z licencji:
cyt."5. ROZWÓJ OPROGRAMOWANIA.
Autor deklaruje że Oprogramowanie będzie rozwijane a odnalezione błedy poprawiane. Uaktualnienia do wersji poprzedzających oznaczenie "2.0" będą udostępniane bezpłatnie."
Przepraszam że wybiegam w daleką (lub niedaleką?) przyszłość, ale czy koszt przyszłego upgrade Mnie mocno nie zaskoczy in "-".
P.s. Mam takie doświadczenia, że lepiej dokładnie przeczytać i dopytać przed zakupem, i później nie mieć nieuzasadnionych pretensji.SMENAZENITPRAKTICA(1 rok nikon)CANONCANON DIGITAL x2Komentarz
-
Tłumaczyłem to już jakiś czas temu :-)Z licencji:
cyt."5. ROZWÓJ OPROGRAMOWANIA.
Autor deklaruje że Oprogramowanie będzie rozwijane a odnalezione błedy poprawiane. Uaktualnienia do wersji poprzedzających oznaczenie "2.0" będą udostępniane bezpłatnie."
Przepraszam że wybiegam w daleką (lub niedaleką?) przyszłość, ale czy koszt przyszłego upgrade Mnie mocno nie zaskoczy in "-".
Zapis mówi o tym że do wersji przed 2.0 upgrade jest za darmo. Nie wyklucza to wcale że upgrade 2.0 będzie płatny. Wszystko zależy od tego jak duże zmiany będą w programie. W najgorszym wypadku 2.0 będzie z rabatem dla obecnych użytkowników.Komentarz
-
Dziękuję za odpowiedź. Musiało Mi to umknąć,choć staram się być dokładny w czytaniu.SMENAZENITPRAKTICA(1 rok nikon)CANONCANON DIGITAL x2Komentarz
-
Jest dostępna wersja 1.3.9 (beta).
Główną zmianą jest nowa, dodatkowa aplikacja Machinery Explorer, która ułatwia pracę z edytorem, umożliwia tworzenie projektów z wybranymi plikami, łączenie kilku zdjęć ze sobą, ustawianie kolejności przetwarzania oraz wiele innych.
Od 1.4 (która za kilka dni), różni się brakiem przetwarzania wsadowego oraz instrukcji.
Komentarz
-
pobrałem - explorer sam szybko działa
przyspiesza pracę
czekam na przetw. wsad.
mi by się przydało jeszcze tworzenie kopii pliku z prawego przycisku podobnie jak w LR
aktualnie jest tak
z prawego CTRL+C i CTLR+V pojawia się komunikat o wykryciu duplikatów pliów
a co z nimi dalej?
mozna zapisać jako projekt z rozszerzeniem *.mcp
a chciałbym mieć cały projekt zapisany w osobnym katalogu z nazwami IMG_xxxx_01 IMG_xxxx_02 dla kolejnej kopii tego samego plikuKomentarz

Komentarz