Machinery HDR Effects

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • westu
    Bywalec
    • 2006
    • 153

Zamieszczone przez canonfun
    po czym wnosisz?

Bo go używam?

Komentarz

• canonfun
      Coś już napisał
      • 2008
      • 66

Zamieszczone przez allxages
      Sorry, że akurat w tym temacie, ale mam wrażenie że kolega canonfun jest ultra trollem.
      pozwol, ze wstrzymam sie z osoba twojej osoby bo nie chce, zeby bylo ci glupio...
      !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
      pozwol, ze wstrzymam sie z ocena twojej osoby bo nie chce, zeby bylo ci glupio...
      Zamieszczone przez westu

Bo go używam?
      ... to rzeczywiście musi być rewelka - bo skoro nawet Ty go używasz!
      Ostatnio edytowany przez canonfun; 18489. Powód: Automerged Doublepost
      Facebook

Fotograf

Komentarz

• sid
        Uzależniony
        • 2004
        • 643

po czym wnosisz?
        A po czym można wnieść prywatną, subiektywną opinię, jeśli nie po samodzielnym przekonaniu się w praktyce? Powinien się doktoryzować, żeby stwierdzić, że program mu odpowiada?

Zamieszczone przez allxages
        Sorry, że akurat w tym temacie, ale mam wrażenie że kolega canonfun jest ultra trollem.
        Najwyraźniej

Bo nie spodziewam się logicznego uzasadnienia zapytania "po czym wnosisz" ani tym bardziej uzasadnienia niezadowolenia z uzyskanej odpowiedzi.

Komentarz

• MMM
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 4250

po czym wnosisz?
          Jeśli myślisz inaczej to po prostu wyraź swoją opinię i ew. jakieś argumenty ale proszę nie zaczepiaj innych.
          Digart

Komentarz

• canonfun
            Coś już napisał
            • 2008
            • 66

Zamieszczone przez MMM
            Jeśli myślisz inaczej to po prostu wyraź swoją opinię i ew. jakieś argumenty ale proszę nie zaczepiaj innych.
            pytam bo jestem zainteresowany zakupem - dlatego podpytuje usera westu zeby dowiedziec sie co konkretnie wywołało taki zachwyt - mowa oczywiscie o programie
            Facebook

Fotograf

Komentarz

• Kolaj
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 3293

pytam bo jestem zainteresowany zakupem - dlatego podpytuje usera westu zeby dowiedziec sie co konkretnie wywołało taki zachwyt - mowa oczywiscie o programie
              Nie prościej pobrać wersję demo i samemu sprawdzić, czy Ci pasuje?

Komentarz

• canonfun
                Coś już napisał
                • 2008
                • 66

Zamieszczone przez Kolaj
                Nie prościej pobrać wersję demo i samemu sprawdzić, czy Ci pasuje?
                juz to zrobilem, aczkolwiek ja aż taki "zgrzany" nie jestem - może coś skonfigurowałem ?
                Facebook

Fotograf

Komentarz

• Kolaj
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 3293

Ok, ja Cie dokarmiac juz nie bede. Pozdrawiam.

Komentarz

• Handelson
                    Uzależniony
                    • 2009
                    • 789

Jeśli prawie 900 postów Cię nie przekonało do kupna tego softu to zawsze pozostaje trial i możliwość przekonania się samemu co wywołuje te zachwyty.
                    Szczerze to myślę, że i tak nie kupisz a tylko mieszasz żeby mieszać...
                    Sorka MM za EOT (to taka mała zemsta, że nie zrobiłeś Machinery pod OSX)
                    MM = MMM
                    Ostatnio edytowany przez Handelson; 24543. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• canonfun
                      Coś już napisał
                      • 2008
                      • 66

Zamieszczone przez Handelson
                      Jeśli prawie 900 postów Cię nie przekonało do kupna tego softu to zawsze pozostaje trial i możliwość przekonania się samemu co wywołuje te zachwyty.
                      Szczerze to myślę, że i tak nie kupisz a tylko mieszasz żeby mieszać...
                      Sorka MM za EOT (to taka mała zemsta, że nie zrobiłeś Machinery pod OSX)
                      MM = MMM
                      nie interesuje mnie te 900 postow interesowala mnie za to jedna z ostatnich wypowiedzi
                      Facebook

Fotograf

Komentarz

• galekeg
                        Bywalec
                        • 2008
                        • 167

Z licencji:
                        cyt."5. ROZWÓJ OPROGRAMOWANIA.
                        Autor deklaruje że Oprogramowanie będzie rozwijane a odnalezione błedy poprawiane. Uaktualnienia do wersji poprzedzających oznaczenie "2.0" będą udostępniane bezpłatnie."
                        Przepraszam że wybiegam w daleką (lub niedaleką?) przyszłość, ale czy koszt przyszłego upgrade Mnie mocno nie zaskoczy in "-".
                        P.s. Mam takie doświadczenia, że lepiej dokładnie przeczytać i dopytać przed zakupem, i później nie mieć nieuzasadnionych pretensji.
                        SMENAZENITPRAKTICA(1 rok nikon)CANONCANON DIGITAL x2

Komentarz

• MMM
                          Pełne uzależnienie
                          • 2006
                          • 4250

Zamieszczone przez galekeg
                          Z licencji:
                          cyt."5. ROZWÓJ OPROGRAMOWANIA.
                          Autor deklaruje że Oprogramowanie będzie rozwijane a odnalezione błedy poprawiane. Uaktualnienia do wersji poprzedzających oznaczenie "2.0" będą udostępniane bezpłatnie."
                          Przepraszam że wybiegam w daleką (lub niedaleką?) przyszłość, ale czy koszt przyszłego upgrade Mnie mocno nie zaskoczy in "-".
                          Tłumaczyłem to już jakiś czas temu :-)
                          Zapis mówi o tym że do wersji przed 2.0 upgrade jest za darmo. Nie wyklucza to wcale że upgrade 2.0 będzie płatny. Wszystko zależy od tego jak duże zmiany będą w programie. W najgorszym wypadku 2.0 będzie z rabatem dla obecnych użytkowników.
                          Digart

Komentarz

• galekeg
                            Bywalec
                            • 2008
                            • 167

Dziękuję za odpowiedź. Musiało Mi to umknąć,choć staram się być dokładny w czytaniu.
                            SMENAZENITPRAKTICA(1 rok nikon)CANONCANON DIGITAL x2

Komentarz

• MMM
                              Pełne uzależnienie
                              • 2006
                              • 4250

Jest dostępna wersja 1.3.9 (beta).

Główną zmianą jest nowa, dodatkowa aplikacja Machinery Explorer, która ułatwia pracę z edytorem, umożliwia tworzenie projektów z wybranymi plikami, łączenie kilku zdjęć ze sobą, ustawianie kolejności przetwarzania oraz wiele innych.
                              Od 1.4 (która za kilka dni), różni się brakiem przetwarzania wsadowego oraz instrukcji.

Digart

Komentarz

• enter
                                Pełne uzależnienie
                                • 2005
                                • 1201

pobrałem - explorer sam szybko działa
                                przyspiesza pracę
                                czekam na przetw. wsad.

mi by się przydało jeszcze tworzenie kopii pliku z prawego przycisku podobnie jak w LR
                                aktualnie jest tak
                                z prawego CTRL+C i CTLR+V pojawia się komunikat o wykryciu duplikatów pliów
                                a co z nimi dalej?
                                mozna zapisać jako projekt z rozszerzeniem *.mcp
                                a chciałbym mieć cały projekt zapisany w osobnym katalogu z nazwami IMG_xxxx_01 IMG_xxxx_02 dla kolejnej kopii tego samego pliku

Komentarz

Pracuję...