Program do prezentacji

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • focus
    Bywalec
    • 2006
    • 182

A co możecie zaproponować pod OS X ?

Komentarz

• Shutterway.pl
      Bywalec
      • 2007
      • 108

Najlatwiej iPhoto i iMovie

jak ktos chce sie bawic (droga zabawa ale mozemy zrobic wszystko) to Adobe After Effects
      z Adobe Premiere albo Motion 3 z Final Cut (moze byc express)

Ostatnio dla kogos zrobilem prezentacje w Final Cut Express latwo przyjemnie szybko
      muzyka + przejsia itd itd intuicyjnie

Komentarz

• terenowiec
        Dopiero zaczyna
        • 2007
        • 42

ProShow Gold odpada, gdyż niestety nie można go tradycyjną metodą kupić w Polsce, a i jest chyba problem z polską wersją. Szkoda, bo ponoć jest dobry!

Komentarz

• terenowiec
          Dopiero zaczyna
          • 2007
          • 42

A co myślicie o Picasa 3. Czy można w nim dowolnie różnicować czas wyświetlania poszczególnych zdjęć w danym cyklu? Chodzi mi o to, że podkład dźwiękowy będzie nagrany oddzielnie i dołączony. Następnie do poszczególnych fragmentów muzyki i lektora dopasować muszę czas trwania poszczególnych zdjęć. Raz będzie to 12 sekund, innym razem 3, by następne zaprezentować przez obraz przez 6, 8 i 2 sekundy itd. Jak to z tym jest?

Komentarz

• malinowy
            Dopiero zaczyna
            • 2008
            • 48

Photo Stage Slideshow, jak dla mnie wystarczający
            Powoli się wyprzedaję...aktualnie tylko 5d MKII | 24-105 f4,0 |

Komentarz

• largoxxx
              • 2008
              • 8

a ja zaproponuje ten program Wondershare Flash Gallery Factory mysle ze to naprawde niezly kombajn choc niestety nie jest darmowy
              FOTOGRAFIA TO NIE BAJKA TO ŻYCIE

Komentarz

• donald7000
                Początki nałogu
                • 2004
                • 382

Zamieszczone przez terenowiec
                ProShow Gold odpada, gdyż niestety nie można go tradycyjną metodą kupić w Polsce, a i jest chyba problem z polską wersją. Szkoda, bo ponoć jest dobry!
                Jak zrobisz na nim 3-4 prezentacje to instrukcja jest niepotrzebna. Niestety w Polsce nikt nim nie handluje, ale to może nawet dobrze.

Komentarz

• Fotofil
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 284

Ulead Video Studio
                  Jest w polskiej wersji językowej.
                  „Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając
                  wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistości.”

Komentarz

• grzbiet
                    Bywalec
                    • 2006
                    • 180

UVS... przychylam się. Mam... i nawet wbrew temu co twierdził przedstawiciel - na Viście x64 chodzi jak ta lala... Niemniej... według mnie najfajniejszy jest Proshow. Zresztą już gdzieś słyszałem- do foto Photoshop, do prezentacji - Proshow. I to jest prawda. Co prawda - tylko według mnie...

Komentarz

• donald7000
                      Początki nałogu
                      • 2004
                      • 382

Zamieszczone przez grzbiet
                      ...już gdzieś słyszałem- do foto Photoshop, do prezentacji - Proshow. I to jest prawda. Co prawda - tylko według mnie...
                      Każdy ma to, na co go stać i co jest w danym momencie potrzebne.

Komentarz

• adi760303
                        Początki nałogu
                        • 2008
                        • 317

Zamieszczone przez grzbiet
                        UVS... przychylam się. Mam... i nawet wbrew temu co twierdził przedstawiciel - na Viście x64 chodzi jak ta lala... Niemniej... według mnie najfajniejszy jest Proshow. Zresztą już gdzieś słyszałem- do foto Photoshop, do prezentacji - Proshow. I to jest prawda. Co prawda - tylko według mnie...

Ja własnie mialem fajna prezentacjw zrobiona w Proshow ktora dzialal dość dlugo w necie a dzisiaj jak chcialem uruchomic to mowi ze wystapil bład na stonie (pomijajac to ze niedawno wyszla nowa wersja tego programu)

Komentarz

• dzideku
                          Dopiero zaczyna
                          • 2008
                          • 32

Zamieszczone przez adi760303
                          Ja własnie mialem fajna prezentacjw zrobiona w Proshow ktora dzialal dość dlugo w necie a dzisiaj jak chcialem uruchomic to mowi ze wystapil bład na stonie (pomijajac to ze niedawno wyszla nowa wersja tego programu)
                          Ja jednak jestem za Ulead Video Studio znam i mam ten programik w wersji PL (jest prosty w obsłudze) robiłem nim kilka prezentacji dodając właśnie opisy, muzykę i takie tam różne bajery:-D Polecam go
                          www.fotourbaniak.pl

Komentarz

• adi760303
                            Początki nałogu
                            • 2008
                            • 317

Zamieszczone przez dzideku
                            Ja jednak jestem za Ulead Video Studio znam i mam ten programik w wersji PL (jest prosty w obsłudze) robiłem nim kilka prezentacji dodając właśnie opisy, muzykę i takie tam różne bajery:-D Polecam go
                            Z tego co widzialem UVS nie potrafi wygenerować prezentacji html, wiec nie dla mnie.

Komentarz

• endi_garnek
                              Dopiero zaczyna
                              • 2009
                              • 44

Program do prezentacji zdjęć w formie filmu DVD

Witam, mam 500 zdjęć z których chciałbym zrobić prozentacje która będzie działała na DVD. Szukam do tego odpowiedniego programu, ale mam tylko dwa życzenia, aby ten program umożliwiał dodane podkładu muzycznego i żeby zdjęcia były wyświetlane bez czarnych pasków po bokach (np. Aby tło stanowiła czarnobiała fotografia wyświetlanego zdjęcia, a na niej w ramce dopiero zdjęcie kolorowe rzeczywistych wymiarów)
                              Pro Show Gold odpada, ponieważ nie ma opcji aby zastosować efekt wyświetlania zdjęcia do więcej niż jednego zdjęcia...

Czekam na wasze propozycje...

Komentarz

• Kolaj
                                Pełne uzależnienie
                                • 2006
                                • 3293

For all those people who find it more convenient to bother you with their question rather than to Google it for themselves.

Komentarz

Pracuję...