A co możecie zaproponować pod OS X ?
Program do prezentacji
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Najlatwiej iPhoto i iMovie
jak ktos chce sie bawic (droga zabawa ale mozemy zrobic wszystko) to Adobe After Effects
z Adobe Premiere albo Motion 3 z Final Cut (moze byc express)
Ostatnio dla kogos zrobilem prezentacje w Final Cut Express latwo przyjemnie szybko
muzyka + przejsia itd itd intuicyjnieKomentarz
-
ProShow Gold odpada, gdyż niestety nie można go tradycyjną metodą kupić w Polsce, a i jest chyba problem z polską wersją. Szkoda, bo ponoć jest dobry!Komentarz
-
A co myślicie o Picasa 3. Czy można w nim dowolnie różnicować czas wyświetlania poszczególnych zdjęć w danym cyklu? Chodzi mi o to, że podkład dźwiękowy będzie nagrany oddzielnie i dołączony. Następnie do poszczególnych fragmentów muzyki i lektora dopasować muszę czas trwania poszczególnych zdjęć. Raz będzie to 12 sekund, innym razem 3, by następne zaprezentować przez obraz przez 6, 8 i 2 sekundy itd. Jak to z tym jest?Komentarz
-
Photo Stage Slideshow, jak dla mnie wystarczający
Powoli się wyprzedaję...aktualnie tylko 5d MKII | 24-105 f4,0 |Komentarz
-
a ja zaproponuje ten program Wondershare Flash Gallery Factory mysle ze to naprawde niezly kombajn choc niestety nie jest darmowyFOTOGRAFIA TO NIE BAJKA TO ŻYCIEKomentarz
-
Jak zrobisz na nim 3-4 prezentacje to instrukcja jest niepotrzebna. Niestety w Polsce nikt nim nie handluje, ale to może nawet dobrze.Komentarz
-
Ulead Video Studio
Jest w polskiej wersji językowej.„Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając
wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistości.”
Komentarz
-
UVS... przychylam się. Mam... i nawet wbrew temu co twierdził przedstawiciel - na Viście x64 chodzi jak ta lala... Niemniej... według mnie najfajniejszy jest Proshow. Zresztą już gdzieś słyszałem- do foto Photoshop, do prezentacji - Proshow. I to jest prawda. Co prawda - tylko według mnie...Komentarz
-
Komentarz
-
UVS... przychylam się. Mam... i nawet wbrew temu co twierdził przedstawiciel - na Viście x64 chodzi jak ta lala... Niemniej... według mnie najfajniejszy jest Proshow. Zresztą już gdzieś słyszałem- do foto Photoshop, do prezentacji - Proshow. I to jest prawda. Co prawda - tylko według mnie...
Ja własnie mialem fajna prezentacjw zrobiona w Proshow ktora dzialal dość dlugo w necie a dzisiaj jak chcialem uruchomic to mowi ze wystapil bład na stonie (pomijajac to ze niedawno wyszla nowa wersja tego programu)Komentarz
-
Ja jednak jestem za Ulead Video Studio znam i mam ten programik w wersji PL (jest prosty w obsłudze) robiłem nim kilka prezentacji dodając właśnie opisy, muzykę i takie tam różne bajery:-D Polecam goKomentarz
-
Z tego co widzialem UVS nie potrafi wygenerować prezentacji html, wiec nie dla mnie.Komentarz
-
Program do prezentacji zdjęć w formie filmu DVD
Witam, mam 500 zdjęć z których chciałbym zrobić prozentacje która będzie działała na DVD. Szukam do tego odpowiedniego programu, ale mam tylko dwa życzenia, aby ten program umożliwiał dodane podkładu muzycznego i żeby zdjęcia były wyświetlane bez czarnych pasków po bokach (np. Aby tło stanowiła czarnobiała fotografia wyświetlanego zdjęcia, a na niej w ramce dopiero zdjęcie kolorowe rzeczywistych wymiarów)
Pro Show Gold odpada, ponieważ nie ma opcji aby zastosować efekt wyświetlania zdjęcia do więcej niż jednego zdjęcia...
Czekam na wasze propozycje...
Komentarz
Komentarz