Mój Adobe Bridge v.1.0.1.46 (93774) dla CS2 nie czyta rawów tzn nie mam podglądu na rawy, CS2 czyta , Elements 5.0 czyta, wgrałem plugin taki sam jak dla cs2 ale nie działa
Bridge nie czyta raw poradźcie
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
sprawdź czy plugin znajduje sie w katalogu Program files>common files>adobe>plugin>cs2...jeżeli tak to spróbuj w bridge wyczyścić pamięć cache...powinno byc ok...zresztą poszukaj na forum...o tym problemie było juz trochę tematów... -
Spróbuj aktualizować do wersji 1.03 oraz 1.04. Link:http://www.adobe.com/support/downloa...atform=WindowsKomentarz
-
aktualizacja nie pomogła, a gdzie się czyści cacheKomentarz
-
-
-
-
Komentarz
-
-
Jaki CS? RAWy z czego? Jak CS zainstalowany? Czy w standardowym katalogu czy zmieniane? Na stronach Adobe sprawdzał czy wszystkie pluginy - zwłaszcza ACR jest w katalogu tak jak piszą?
Jak odpowiesz na pytania będzie szansa na pomoc. Bez tego to wróżką trzeba by być a to mi ostatnio słabo wychodzi
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
Witam,
Mam pytanie z innej beczki. Do tej pory używałem 400 d i rawy obrabiałem w Camera Raw PS teraz mam 40 d i raw-ów nie mogę otworzyć za nic w świecie mimo uaktualnienia camera raw 4.2
Co jest nie tak???
Mam CS2Canon, kilka szkieł :-)Komentarz
-
Komentarz
-
No to teraz wszystko jasne niby się uruchamiał PS ale raw-ów dalej nie chciał odpalić. Czyli muszę zainstalować CS3?Canon, kilka szkieł :-)Komentarz
-
Komentarz
-
Odp: Bridge nie czyta raw poradźcie
Czy można i w jaki sposób upgradować, dograć plugina.... do CS4 (Photoschop, Bridge) żeby otwierał RAW-y z 600D?
ACR 5.7 ich nie obsługuje a to najwyzszy jaki jest do CS4.
Zanim kupie upgrade do PS-a może dałoby sie jakos problem rozwiązać?
PozdrawiamKomentarz
Komentarz