trzymamy ci ę za słowo
jak poznać tajniki Photoshop'a ???
Zwiń
X
-
no właśnie trzymamy za słowo - ja tez się piszę. Zgadzam sie, że chyba najlepiej byłoby to gdzies zapodać na serwerek
pozdroKomentarz
-
Jak to bylo w reklamie Gillette --> "the best a man can get" ;-)
Do tego jest jeszcze podobny kurs "Adobe Photoshop for Photographers", ale troche ubozszy... bo tylko 1xCD a nie 7xDVD ;-) Ale generalnie Total Training rulez 8)Komentarz
-
Photoshop ma tez nie zle helpa zrobionego.Zamieszczone przez SpontanJa sie nie uczyłem PS'a żadnym poradnikiem ;-) Poprostu metodą prób i błędów, więc poradnika żadnego nie polece :P :PEOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)Komentarz
-
"Przykro nam, strona o podanym adresie nie istnieje."Zamieszczone przez Kuba C.Miłego czytania
Dzieki
:
Komentarz
-
To ja poprosze. Jak dostane to tez wrzuce na serwerek.Zamieszczone przez Kuba C.Jak coś to moge wysłać jeszcze mailem więc prosze pisać!
EDIT
O teraz mam "Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu."
Ale i tak poprosze maila.Komentarz
-
Podręcznik umieściłem na STABILNYM i szybkim serwerze: www.foto.cracow.prv.pl/podrecznik.rarKomentarz
-
No teraz bez problemu , dzieki serdeczne chłopakiZamieszczone przez canis_lupusPodręcznik umieściłem na STABILNYM i szybkim serwerze: www.foto.cracow.prv.pl/podrecznik.rarKomentarz
-
Nie ma za co... Polecam sie na przyszłość.
Komentarz
Komentarz