Zamieszczone przez Tomasz Urbanowicz
"Poprawianie" zdjęcia w PS'ie.
Zwiń
X
-
Wszystko zalezy od tego co sie fotografuje. Co prawda mozna sie nad tym klucic i teoretyzowac, ale sa zdjecia gdzie wieksza czesc informacji jest w waskim zakresie. Przy wywolywaniu nie trzeba sciskac calosci.... -
-
Nie ma sprawy polecam się na przyszłość
Komentarz
-
Kolejne zdjęcie "do poprawy". Czy ktoś się z nim zmierzy?
Czym staram się robić zdjęcia - szczegóły tutaj.Komentarz
To zalezy co chcialbys zmienic? Kompozycje? Kolory?
Hmm wiele z tego raczej sie nie wyciagnie.. ale zmiana kolory w cross`owy look czasem moze pomoc.
W zalaczniku to co osiagnelem w 2-3 minutki..Komentarz
Ciekawy efekt. Jednak zdjęcie było robione późno wieczorem i kolory były bardziej zbliżone do mojego zdjęcia.Zamieszczone przez stormTo zalezy co chcialbys zmienic? Kompozycje? Kolory?
Hmm wiele z tego raczej sie nie wyciagnie.. ale zmiana kolory w cross`owy look czasem moze pomoc.
W zalaczniku to co osiagnelem w 2-3 minutki..
Co chciałbym zmienić:
1. zdjęcie wydaje mi się nieostre - wyostrzyć
2. są moim zdaniem zbyt duże szumy - odszumić
3. z kadrowaniem sobie poradzę :smile: chyba
a tak na marginesie co to jest "... cross'owy look..."Czym staram się robić zdjęcia - szczegóły tutaj.Komentarz
Diego, czy możesz podać mi "przepis" jak to zrobiłeś? Mi się nie udaje. Mam na myśli zdjęcie kolorowe. Na priva lub na forum. Z góry dziękuję.Czym staram się robić zdjęcia - szczegóły tutaj.Komentarz
Diego, Richie, Stdanielo, Storm..
Moglibyscie przyslac "przepisy" na priv do zamieszczonych przez was korekcji ??
dziekiKomentarz
Zamieszczone przez PhotoDancerDiego, Richie, Stdanielo, Storm..
Moglibyscie przyslac "przepisy" na priv do zamieszczonych przez was korekcji ??
dzieki
Popros Woodlanda, bo ja wyczyscilem swoja skrzynke, jak nie bedzie mial mojego przepisu, to sklece na nowo.
pzdrKomentarz