Zaistniec w świecie fotografii!

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Triszer
    Bywalec
    • 2004
    • 191

Zamieszczone przez Tomasz1972
    A rano na aucie znajdziesz naklejkę : "już nie masz canona"
    a naklejki z tym tekstem będą tańsze albo będziemy dawać je gratis

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Zamieszczone przez logger
      Mój temat może nie pasuje do końca do tej kategorii, ale postanowiłem umieścić go tu ze względu na dużą liczbę czytających.
      To zadna wymowka. Ogromna wiekszosc uzytkownikow korzysta z opcji 'Nowe Posty' zamiast przegladac tylko ulubione podfora. Przenosze tam gdzie powinien byc i nie rob wiecej takich "sztuczek"

Komentarz

• stratus
        Początki nałogu
        • 2006
        • 398

No to poradziliście chłopakowi Przypuszczam że nasze umiejętności są podobne więc coś Ci poradzę - rób zdjęcia i oby były dobre technicznie bo nie ma szans na zaistnienie.
        Co do kursów to oczywiście że tak, to każdemu sie przyda, nawet takiemu który wyssał umiejętności z mlekiem matki
        Oczywiście nie umniejszam tu całej baterii gadżetów proponowanych przez szanowne grono forumowe - bywają przydatne ale nie zapewnią udanych ujęć.
        Moje zabawki
        Moje zdjęcia

Komentarz

• totus
          Bywalec
          • 2006
          • 114

Zamieszczone przez stratus
          Oczywiście nie umniejszam tu całej baterii gadżetów proponowanych przez szanowne grono forumowe - bywają przydatne ale nie zapewnią udanych ujęć.
          to odwrot ID nie jest szara karta?! :sad:

Komentarz

• stratus
            Początki nałogu
            • 2006
            • 398

Zamieszczone przez totus
            to odwrot ID nie jest szara karta?! :sad:
            Na swoje ID czekam i mam nadzieję że już niedługo Diodak je roześle ale niestety na odwrocie nie jest to szara karta.
            Moje zabawki
            Moje zdjęcia

Komentarz

• JSK
              Początki nałogu
              • 2006
              • 318

Zamieszczone przez logger
              Proszę was o kilka dobrych rad jak można zaistnieć w świecie fotografii.
              Jeśli nie masz "parcia" żeby być zawodowym fotografem, to sobie to "zaistnienie" odpuść. Uprawiaj nadal fotografię dla przyjemności. Może chwal się nieco, ale nie za bardzo. Bierz udział w konkursach, zapisz się do jakiejś grupy fotografów. I dużo się ucz, a sukcesy może kiedyś przyjdą, albo nie. Jak nie musisz to nie zaczynaj od fotografii ślubnej. Bo ta dziedzina winna być kolejnym etapem (nie pierwszym). I tyle na razie.

Komentarz

Pracuję...