Cudeńka waszych czasów...

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • akustyk
    gajowy
    • 2004
    • 12226

Zamieszczone przez djtermoz
    Ale kto pamieta jak w 1986 w szkole musial pic jód? Takich przezyc juz nam nikt nie odbierze. Choc wolalbym zeby sie juz nie powtorzyly...
    tja... i finisz Wyscigu pokoju w Kijowie "zeby pokazac swiatu, ze nic sie nie stalo"...

a Mistrzostwa w Meksyku 1986 pamietacie? boskiego Diego Maradonne i jego bramke reka?

Zamieszczone przez Avadra_K
    \A dla bardziej wtajemniczonych jeszcze F7
    nie no... F7 to juz wyzsza szkola jazdy...

aczkolwiek to i tak brzmialo zaawansowanie. bo disco polo teraz to tylko C a F G, ew. jakies permutacje
    www albo tez flickr

Komentarz

• kami74
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1492

Zamieszczone przez akustyk
      tja
      a Mistrzostwa w Meksyku 1986 pamietacie? boskiego Diego Maradonne i jego bramke reka?
      He, he ja pamietam MŚ'82 w Hiszpani i Polska-Peru 5:1
      5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
      MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• bundy
        Uzależniony
        • 2006
        • 760

Zamieszczone przez akustyk
        Ja tam pamiętam Boskiego Diego kilka lat później, jak zrobił się spasionym wieprzem i w tv pokazali jak policja wyprowadza go po jakiejś ostrej jatce w nocnym klubie :-)
        Teraz znowu wrócił do formy i nawet wystąpił w Tańcu z Gwizdami :-) :-)
        Co do piłkarzy to nigdy nie zapomnę specyficznej fizjonomii Buncola :-) Pokazywali go chyba przed meczem z Niemcami - nic się koleś nie zmienił :-)
        1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Komentarz

• fotosc
          Coś już napisał
          • 2006
          • 72

a ja Wam powiem ze kupilem komp 4 lata temu ale przedtem mnie to nie rajcowalo Pogralem sobie czasami u kolegi na kompie ale szkoda bylo mi czasu i chyba teraz nadrabiam to wszystko hihihihii
          Sylwester

www.sylwestercwalinski.com

Komentarz

• muflon
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 6763

Zamieszczone przez bundy
            Nieoficjalna szkoła punkowego grania "Trzy akordy i darcie mordy" mówi: E dur, D dur i A mol :-)
            Ale byla tez wersja "drukowana", lezy to gdzies na sieci, zeskanowane 4 strony.

A od Wodeckiego spiewajacego Pszczolke Maje lepszy jest tylko Karel Gott :-D
            zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Avadra_K
              Uzależniony
              • 2006
              • 580

Zamieszczone przez muflon
              Ale byla tez wersja "drukowana", lezy to gdzies na sieci, zeskanowane 4 strony.

A od Wodeckiego spiewajacego Pszczolke Maje lepszy jest tylko Karel Gott :-D

Tak ale tylko z duecie z Wondraczkową

(sztuka nie ma wroga, chyba że w ignorancie )

- słabym głosem zapytała Małgorzata. - - zachrypiał - . "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow

Komentarz

• bundy
                Uzależniony
                • 2006
                • 760

Z pepickich szansonistów pamiętam jeszcze niejakiego Jiri'ego Korna :-)
                1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Komentarz

• Przemoc
                  Początki nałogu
                  • 2005
                  • 319

Miło było za tej komuny, lugolę można było wypić, później winko, pięknie. ;-)

Pamiętam, jak gdzieś w 88/89 roku milicja zatrzymała mnie i kolegę za to, że mieliśmy pofarbowane na czerwono jeansy, chcieli nas za to pałować, zdarzało się też, że na koncert w jakimś klubie wchodził patrol Zomo i kończył imprezę. To była prawdziwa władza, nie było się nawet komu poskarżyć.
                  Pozdrawiam

PrzemoC

Komentarz

• Przemoc
                    Początki nałogu
                    • 2005
                    • 319

Zamieszczone przez bundy
                    W Sopocie triumfy święcił zespół Hareys (nie pamietem jak to się pisało).
                    Pozdrawiam

PrzemoC

Komentarz

• bundy
                      Uzależniony
                      • 2006
                      • 760

Zamieszczone przez Przemoc
                      To była prawdziwa władza, nie było się nawet komu poskarżyć.
                      Spokojnie, w Rzeczypospolitej Kaczej to też niedługo będzie :-) Historia lubi się w końcu powtarzać, prawda?

Komentarz

• Avadra_K
                        Uzależniony
                        • 2006
                        • 580

Zamieszczone przez Przemoc
                        Miło było za tej komuny, lugolę można było wypić, później winko, pięknie. ;-)

Pamiętam, jak gdzieś w 88/89 roku milicja zatrzymała mnie i kolegę za to, że mieliśmy pofarbowane na czerwono jeansy, chcieli nas za to pałować, zdarzało się też, że na koncert w jakimś klubie wchodził patrol Zomo i kończył imprezę. To była prawdziwa władza, nie było się nawet komu poskarżyć.
                        Ja kiedyś dostałem za napis na koszulce. Z p[rzodu było "Nie lubię ruskich.... a z tyłu pierogów" ale pan zomowiec nie wnikał, sieknął mnie pałą po nogach i grzecznie poprosił żebym spi...... do domu.:eek:

- słabym głosem zapytała Małgorzata. - - zachrypiał - . "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow

Komentarz

• muflon
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 6763

Ale on naprawde spiewal Pszczolke Maje w czeskiej (i niemieckiej) wersji! Mam gdzies MP3
                          zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• akustyk
                            gajowy
                            • 2004
                            • 12226

Zamieszczone przez bundy
                            hehe... slynna czeska linia napastnikow hokejowych: Popil, Poruhal i Smutny

a swoja droga, Karel Gott wyjechal jakos po zmianach ustrojowych do Niemiec. nawet go kiedys na jakims ARD slyszalem jak spiewal po niemiecku. z czeskim akcentem, wiec mozna bylo pekac ze smiechu :-D

Ale on naprawde spiewal Pszczolke Maje w czeskiej (i niemieckiej) wersji! Mam gdzies MP3
                            dawaj...
                            ja zaraz odpalam DC i sprawdze, czy ktos przypadkiem ma odcinki Mai do sciagniecia...

EDIT: nie ma. jest za to kilka odcinkow Krecika... ech... bedzie dzisiaj wieczorem browar i ogladanie czolowego dzialacza podziemia. srac mundial!
                            www albo tez flickr

Komentarz

• Avadra_K
                              Uzależniony
                              • 2006
                              • 580

Przecież nie mówię że nie spiewał Tak tylko se napisałem, bo mi się Vodraczkowa przypomniała

Komentarz

• canis_lupus
                                Pełne uzależnienie
                                • 2004
                                • 1252

Powiedzcie mi gdzie dzisiaj mogę kupic gumę Donald i Turbo...
                                "I love You Cię" Różyczko...
                                Galeria ,
                                Druga galeria,

Komentarz

Pracuję...