2:1 jak nic :>
Typujemy wynik meczu.
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Mam nadzieje, ze myslisz o POLSCEZamieszczone przez Follman2:1 jak nic :>
-
No i znowu sie ze mnie smieja w pracy...
Wszystkim powiedzialem, ze ogladamy mecz, ze Polska, ze tego i co???
Nie wiedzialem, ze mamy taka beznadziejna druzyne!
Gdzie jest jakakolwiek obrona??? I te wrzutki bez sensu tez same do
bramki nie wpadna....
Najpierw zgraja pajacow u zloba, rydzyk i inne takie, teraz nawet w pilke
nie umieja grac... Trzeba naprawde przestac sie przyznawac :-(Komentarz
-
I tak to właśnie jest ostatnio cały czas - "gramy dobrze" ale w rezultacie bramek nie zdobywamy i przegrywamyZamieszczone przez borkomarNo kurcze graja nie zle ale 0:1 - dobrze nie jest.
. Zobaczymy co będzie w 2 połowie.
Edit: Nic nie było.Ostatnio edytowany przez Zigi; 2545.40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszamKomentarz
-
Grają średnio, powiedziałbym "po polsku" ;-) - przypadkowo, bez pomysłu. Nawet, gdy na początku nasi mieli jednak trochę przewagi, to było to takie jakieś nijakie, a gdy Ekwadorczycy dochodzili czasem do piłki to od razu robiło się łądniej. Póki co wynik sprawiedliwy.
Pomyliły Ci się wątki.Zamieszczone przez snowboarderNajpierw zgraja pajacow u zloba, rydzyk i inne takie, teraz nawet w pilke nie umieja grac... Trzeba naprawde przestac sie przyznawac :-(Komentarz
-
-
-
-
Komentarz
-
Buahaha... No po prostu na to czekalem! Od momentu kiedy strzelili nam pierwsza bramke pomyslalem sobie: "Zaraz bedzie 2:0 i mozemy przestac snic o potedze".Komentarz
-
-
Piłka nożna na siłę nazywana jest sportem narodowym a wg mnie powinno być inaczej... mamy lepszych siatkarzy, i w innych sportach znalazły by się perełki... a tak to kupa... Z frustracjii zmieniam narodowość na nieokreśloną...Komentarz
-
-
Nie sądziłem że przyjdzie mi siebie cytowaćZamieszczone przez Moris2:0 dla Ekwadoru

Bez komentarza
Komentarz
Komentarz