Jaki będzie wynik dzisiejszego meczu ?
Typujemy wynik meczu.
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Tagi: Brak
-
-
2:0 dla Polski, pod warunkiem, że na bramce nie stanie Kuszczak "Puszczak" a Rasiak będzie grzał ławę :-) Stawiam, że pierwszą bramkę strzeli Ebi Smolarek a drugą Żurawski.1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Komentarz
-
-
Dla trafnie typujących przewidziano jakieś nagrody? ;-)1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Komentarz
-
A ja mysle, że będzie 3:1 .Bramki: Krzynówek x2 i Żurawski x15DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
a tą jedną dla Ekwadoru strzeli ich bramkarz ! ;-)Zamieszczone przez kami74A ja mysle, że będzie 3:1 .Bramki: Krzynówek x2 i Żurawski x1
BTW w końcu jakaś rozsądna sonda :-) ;-) A nie jakieś tam "Czy używasz hand-strapa?"1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Komentarz
-
3:0 dla Polski.Zamieszczone przez NemeoJaki będzie wynik dzisiejszego meczu ?
Bramki : Piechna, Frankowski, Dudekthe silence is deafeningKomentarz
-
Ewentualnie: Małysz, Bachleda i Stoch :-) albo Olaf Lubaszenko, Cezary Pazura i Michał MilowiczZamieszczone przez gietrzy3:0 dla Polski.
Bramki : Piechna, Frankowski, Dudek1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Komentarz
-
-
Ja bardzo obawiam się scenariusza z poprzednich mistrzostw - przegrana w pierwszym meczu ze średnim rywalem (no bo nogi się trzęsą), następnie przegrana z faworytem grupy i wygrana w ostatnim meczu o pietruszkę. Jednak całym sercem jestem za naszymi i mam nadzieję, że wygramy ten i ostatni mecz i awansujemy!!!Komentarz
-
-
1:2
Ale jest nadzieja na zwycięstwo Polski.
Pod warunkiem, że ustawianie wyników meczów wychodzi mi tak samo jak ustawianie ekspozycji.Komentarz
-
-
Komentarz