Czyli Lepper premierem...

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • snowboarder
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 1358

Czyli Lepper premierem...

Takie male OT na smutna nute. Przeczytalem wlasnie,
    ze Lepper zostanie wicepremierem. Zartowalismy po wyborach,
    ze tak sie stanie i... staje sie. Szkoda slow :-(
  • Jac
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 4813

no niestety straszna lipa... ale jednak ktos na nich glosowal (PiS Samoobrona) i niestety trzeba to uszanowac, co nie zmineia faktu ze lipa...
    Instagram

Komentarz

• adamek
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 2265

Kurcze snowboarder. Tobie prościej, boś poza krajem. My z tym będziemy musieli żyć!!!!!
      Miłego dnia
      adam jastrzębowski
      cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
      tu tu

Komentarz

• Kubaman
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 4709

A ja jestem dobrej myśli. Nie, nie dlatego, że ta koalicja będzie udana. Dlatego, że Lepper u władzy, to już nie Lepper. Jego głównym argumentem przemawiającym do prostych ludzi było to, że on jako jedyny "nie skalał się" władzą. Teraz główny argument wypada mu z ręki, ta koalicja nie ma większych szans na przetrwanie, a do tego Samoobrona i tak dostanie na pewno jakieś resorty, gdzie nie robienie niczego nie zaszkodzi (wystarczy popatrzeć na rząd Belki, który nie zrobił dosłownie nic przez kilkanaście miesięcy, a gospodarka i tak się rozwijała nieźle). Lepiej przejść tę próbę od razu i mieć ten temat z głowy.
        www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• Routlaw
          Uzależniony
          • 2005
          • 983

tja... Ja pracuje w Głównym Inspektoracie Weterynarii.. Ministrem Rolnictwa zostanie ktoś z Samoobrony Bede miał za szefa jakąś Beger.. Będe musiał uważać na Qrwiki... Porażka
          14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Komentarz

• Madroz
            Początki nałogu
            • 2005
            • 254

Zamieszczone przez adamek
            Kurcze snowboarder. Tobie prościej, boś poza krajem. My z tym będziemy musieli żyć!!!!!
            No nie wiem, Schwarzenegger też nie nie cacka z ludźmi.
            EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
            PLFOTO

Komentarz

• Pikczer
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 2578

Czy ogladaliscie sztuke Teatru Telewizji pt. "19 południk" ? Polecam. To nie jest juz absurd. Sztuka traktuje wlasnie o tym co to by bylo gdyby Lepper zostal prezydentem.
              A wracajac do tematu - to kolejny skandal w tym kraju. Jeszcze tylko brakuje nam aby jakies wysokie stanowisko objela pani z ****ikami w oczach - i mamy juz komplet.
              Jesli dalej tak tu bdzie sie dziac, to naprawde wszyscy inteligentni i wyksztalceni ludzie uciekna z tego kraju a tu zostana takie wlasnie glupie, cwane, chamskie i nic nie potrafiace Lepperowe palanty przestepcy.

Komentarz

• Mac
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 2063

To się nazywa demokracja, podobno najgorszy system rządzenie ale lepszego nie wymyślono.
                Niestety Lepper na stanowisku wicepremiera to porażka i jak nas ma ktoś poważnie traktować?
                Kubmann masz rację trzeba tę próbę przejść teraz im szybciej tym lepiej i może ludziska się otrząsną.
                Swoją drogą taka partia jedna w nazwie ma coś z prawem i niesprawiedliwością mówiła, że nie będzie kupczyć stanowiskami, no i nie kupczy
                EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

• kane
                  Początki nałogu
                  • 2004
                  • 293

Zamieszczone przez Mac
                  Swoją drogą taka partia jedna w nazwie ma coś z prawem i niesprawiedliwością mówiła, że nie będzie kupczyć stanowiskami, no i nie kupczy
                  Noo, nie kupczy
                  Galeria

Komentarz

• nastier
                    Uzależniony
                    • 2005
                    • 686

jakies pol roku temu w Wyborczej byl artykul z bylym wspolpracownikiem leppera. z tego co mowil, to mania przewodniczacego jest zostanie prezydentem i po trupach do tego dazy. wicepremier to, co prawda, cos innego, ale trzeba zgodzic sie z Kubamanem - to jedyna szansa na to,zeby sie durna czesc narodu przekonala o dnie mozgowym tego czleka. chociaz i tak nie wiadomo czy tak sie stanie

fotoblog

Komentarz

• Kubaman
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 4709

Ja bym uważał z niektórymi opiniami. Nie sądzę, żeby polski naród był durny. Polski naród jest po prostu zainteresowany własnymi partukularnymi interesami. A że 25% ludzi w Polsce pracuje na roli, a 60% mieszka na wsi to zrozumiałe jest kogo wybieramy. Mnie to też nie pasuje, ale daleki jestem od wizji katastroficznych. Popatrzcie, odkąd PIS wygrał wybory, nie widziałem tu jednego komentarza, że jest OK. A przed wyborami wszyscy chcieli mieć koalicję PO-PIS, więc ten PIS nie był wcale taki zły. Teraz w sieci kaczki są głównym tematem mało gustownych żartów, których w takim nasileniu nie było nawet kiedy Kwaśniewski po pijaku parodiował Papierza, a Miller organizował przejęcie Orlenu. Jeśli polska przetrwała komunę, 15 lat nauki demokracji i ostatnie 4 lata kryminalnych rządów SLD, to naprawdę nic złego się już stać nie może. Być może tylko dłużej będziemy czekać na większą poprawę (ale poprawa jest i to widać i nie ma co ulegać propagandzie niektórych mediów). Jeśli miałbym poczekać dłużej o rok, ale pozbyć się Lepera, to poczekam.
                      www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• Il fuoco
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 1025

ja stąd wyjeżdżam jak ten idiota zacznie rządzić... nikt chyba nie jest w stanie ogarnąć głupoty polskiego społeczeństwa...
                        | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Komentarz

• Silent Planet
                          Uzależniony
                          • 2004
                          • 832

Dziękuję, że masz także i mnie za głupca ( czuję się częścią polskiego społeczeństwa ).
                          Pomimo, że na Pis nie głosowałem.

Może by tak trochę delikatniej w opiniach, co panowie?
                          is SILENCE
                          "Enjoy the silence."
                          ---
                          Wróciłem...!
                          analog & digital / black & white / calm & easy...

Komentarz

• Kubaman
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 4709

il fuoco, a powiedz mi jedną rzecz. Jak ocenisz poparcie Niemców dla Hitlera? Austriaków dla Heidera, Włochów dla Berlusconiego, Rosjan dla Putina, Białorusinów dla Łukaszenki, Francuzów dla Le Pena, zachowanie Schrodera z gazociągiem północnym, itd, itp. Wyjedziesz, a tam faszyści cię będą bić, mafiozi okradać, itp, itd. Lepper jest w porównaniu z tym niegroźny, niezbyt sprytny i niezwykle naturalny - co czyni go łatwiejszym celem do zniszczenia.

Wyczuwam ciągnący się na kilometr smrodek kompleksu z własnej tożsamości, którą nota bene niewielu zna dostatecznie dobrze. To bardzo charakterystyczne, a nie do końca uprawnione.
                            www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• nastier
                              Uzależniony
                              • 2005
                              • 686

Zamieszczone przez Kubaman
                              Ja bym uważał z niektórymi opiniami. Nie sądzę, żeby polski naród był durny. Polski naród jest po prostu zainteresowany własnymi partukularnymi interesami.

zgoda, ale jak nazwiesz czlowieka, ktory na reprezentanta swoich interesow wybiera kogos, kto ma kilkanacie spraw w sadzie( http://wiadomosci.onet.pl/1229614,11,item.html )?
                              ten czlowiek jest niebezpieczny, a skutki jego decyzji moga byc katastrofalne, nawet jesli mialby miec miejsce 'tylko' przez rok.

Zamieszczone przez Kubaman
                              Popatrzcie, odkąd PIS wygrał wybory, nie widziałem tu jednego komentarza, że jest OK. A przed wyborami wszyscy chcieli mieć koalicję PO-PIS, więc ten PIS nie był wcale taki zły.
                              kaczory to skurczybyki, ale uczciwe skurczybki
                              PiS w sferach spolecznych nawet mi odpowiada. jakos ostatnio zauwazam powrot wielu ludzi mojego pokolenia do wartosci konserwatywnych i ja sie z tym zgadzam, bo jest nam to potrzebne. podobnie uwazalo chyba wielu ludzi glosujacych na PiS.

fotoblog

Komentarz

Pracuję...