Dorzucisz tam kamieniem?
Mapa użytkowników canon-board !
Zwiń
X
-
-
fajna sprawa
Niedawno był wątek o bezpieczeństwie i wywiązała się rozmowa czy podawanie swego sprzętu w stopce to nie niepotrzebne kuszenie losu … no to teraz każdy złodziej ma dokładną rozpiskę gdzie w którym domu znajduje się jaki sprzęt
No i wiadomo do kogo można wpaść na piwo
Ostatnio edytowany przez maro25; 2977.Komentarz
-
Mozna namierzyc komputer przy ktorym siedze z dokladnoscia do jakichs 2 metrow
Swoja droga warszawscy forumowicze powinni troche doprecyzowac swoja lokalizacje, bo na chwile obecna niektorzy mieszkaja w ZOO, pomiedzy rozjazdami kolejowymi, na terenie ogodkow dzialkowych...
Komentarz
-
Jak Wy to qrcze robicie? U mnie od pewnego poziomu zooma mowi, ze nie ma takiej dokladnosci...Zamieszczone przez JacJa w lasku Bielanskim sie celowo ulokowalem :-) - znam go na pamiec kazda dziuple :-)
a dzialke i dom mam obok wiec nie ma problemuKomentarz
-
-
-
-
-
odświeżam temat.. spadł już daleko a wydaje mi się że duzo ludzi nie zapisało się jeszcze..
pokażmy ilu nas jest Panowie/Panie ! 
btw.: może by przykleić?Komentarz
-
-
-
No dobra się dodałem, widać mnie teraz tylko chciałbym miejscowość zmienić. Na początku wybrałem z listy pruszków żeby mnie bliżej domu rzuciło, ale chciałbym mieć moją wioskę wpisaną... Pineskę przesunąłem na własciwe miejsce... Wyedytować nazwy miejscowości nie moge... Na google earth lepiej widać, nawet dom mój jest
Komentarz
-
Ja tez sie dodalem. Nawet dosc dokladnie, prosze nie wysylac bombowcow na moj dom.
Routlaw: a tutaj nie ma tych samych zdjec co na google earth?Komentarz
-
Jestem
Camera Obscura/ Szkło powiększające x 2/ bambusowy statyw/ świczka+odblask z "pazłotka" - od czegoś trzeba zacząć :rolleyes:Komentarz
Komentarz