No to w Illinois,US nas jest 3ch...
Mapa użytkowników canon-board !
Zwiń
X
-
airliners.net
50D + BG-E2 + 70D
+ 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EX -
-
Komentarz
-
Done! Jak na razie jestem na terenie Polski najbardziej wysunięty na południowy-zachód. Czekam na współplemieńców z okolic Jeleniej Góry.
P.S. To mój trzysetny post. Chyba musze więcej czasu spędzać z aparatem przy oku a nie na forum
Komentarz
-
kurcze, co bym nie robil to mam Invalid City. Please try again :/ naszego pieknegoZamieszczone przez mario1275ja też jestem - super ta wersja z mapą satelitarną
Tomek masz zooma po lewej
miasta nie ma na mapie czy co? (pewnie cos zle kikam)
P.S
Widze, ze Tobie sie udalo.Komentarz
-
Wpisz po przecinku województwo.Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]kurcze, co bym nie robil to mam Invalid City. Please try again :/ naszego pieknego
miasta nie ma na mapie czy co? (pewnie cos zle kikam)
P.S
Widze, ze Tobie sie udalo.30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
dominiqe - a zaznaczyłeś że nie us?? jeśli nie to wpisz ostrów a powinny ci wyskoczyć opcje do wyboru - mi się tak zrobiło - taki jest wpis: Ostrow Wielkopolski, Wielkopolskie (Poland) (no tak bez polskich znaków trzeba)Komentarz
-
Dzieki panowie, juz sie dodalem. ale jak zwykle cos zamotalem
Najpierw zalozylem konto ...pozniej przy dowawaniu cos mi nie poszlo i dodalem sie bez konta (czy jakos tak
)
Komentarz
-
-
Tez sie dodalem :cool:
Z tej okazji mam mala zagadke dla forumowiczow: jakie znane nam miejsce znajduje sie 50m od mojego domu?
"Czarny pudel na sniegu sie sprawdza"Komentarz
-
monopolowy?Zamieszczone przez king_nothingTez sie dodalem :cool:
Z tej okazji mam mala zagadke dla forumowiczow: jakie znane nam miejsce znajduje sie 50m od mojego domu?
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & RicohKomentarz
-
Taaak, to tez, ale chodzi i miejsce bardzo popularne na TYM forumZamieszczone przez Riccardomonopolowy?
-
Jeśli w miare dokładnie się umieściłes na mapie, to stawiam na Żytnią - obowiązkową w każdym szanującym się monopolowym
Komentarz
-
Nie znam na tyle Warszawy, żeby wiedzieć, co tam się znajduje, ale widzę, że bardzo niedaleko na północ jest jakiś rów tektoniczny ...Komentarz
-
Brawo, chodzilo dokladnie o "Rzeznie na Zytniej" ale jury uznaje te odpowiedz. Ten przybytek widze z balkonu ;-)Zamieszczone przez GoToJeśli w miare dokładnie się umieściłes na mapie, to stawiam na Żytnią - obowiązkową w każdym szanującym się monopolowym
Komentarz