Zdjęcia ślubne zawodowca !!!

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mxdanish
    Uzależniony
    • 2005
    • 632

BTW moja dziewczyna się totalnie nie zna na fotografii, ale jak to zobaczyła to za głowę się złapała
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Komentarz

• Robson01
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1574

Auwo jak to są Twoi dobrzy znajomi, to może niech "wejdą" raz jeszcze w stroje ślubne i pstryknij im kilka zdjęć plenerowych itp. Przynajmniej jak będą pokazywać zdjęcia (Twoje) innym to nie spalą się ze wstydu.
      Canon
      Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Komentarz

• oszołom
        Początki nałogu
        • 2005
        • 301

A może zorganizować kurs fotografii dla tego fotografa ? Chociaż by poto żeby inne młode pary potem nie płakały !!!!!
        Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-D

Komentarz

• ptrk
          Bywalec
          • 2005
          • 116

[QUOTE=Auwo]Wczoraj moi znajomi przynieśli albumy ślubne. Miałem przyjemność gościć na tej uroczystości i widziałem pana z puszką do której podpiął nawet dwie lampy.
          Oto jedno z ujęć które pozwoliłem sobie zeskanować.
          Żal mi ich bo to zajebiści ludzie... co Wy na to ?!

Nie podoba mi się Twój post.
          Czy dostałeś ich zgodę na opublikowanie TU tej fotki?
          Jeśli nie, to IMO robisz im niedźwiedzią przysługę. Nie wyobrażam sobie
          żeby ktoś opublikował bez mojej wiedzy i zgody zdjęcia
          z mojego slubu i żeby stały się one obiektem publicznego wyżywania sie nad ich trescią i formą - nawet jeśli nie było to Twoją intencją.
          Abstrahuje tu od wartosci technicznej fotografii ktorą zamiescileś.

pozdr,
          ptrk

Komentarz

• Hiv
            Początki nałogu
            • 2005
            • 321

Zamieszczone przez oszołom
            A może zorganizować kurs fotografii dla tego fotografa ? Chociaż by poto żeby inne młode pary potem nie płakały !!!!!
            Jak widać nie płaczą

Komentarz

• -=Festyk=-
              Uzależniony
              • 2005
              • 666

Zamieszczone przez nastier
              ja juz zahaczylem o gimnazjum. zajecia ze sztuki/plastyki to zenada, bo ile mozna mowic o strzelistosci budowli gotyckich?. [...]
              Zgadzam się w 100%.Jestem w trzeciej gim. i od 3 lat jedyne co robimy to krzyżówki na jakiś denny temat,albo ,,Pani'' puszcza muzykę,a ,,dzieci'' mają namalować swoje skojarzenia i odczucia??: .Śmiech na sali...:-x

||Galeria

Komentarz

• kocis
                Początki nałogu
                • 2005
                • 472

A ciągła się już dyskusja o prawach do wizerunku, o zgodzie na publikacje i o jeszcze wielu innych pierdołach. I co? I nic! Mentalność paparazzi wygrała. Jest sensacja (tu kiepskiej jakości zdjęcie) trzeba ją upublicznić. Wstyd!
                300D; 17-40/4L; 24-105/4L; 70-200/4L; 430EX

Komentarz

• Auwo
                  Uzależniony
                  • 2004
                  • 928

ptrk - w tym sęk, że o technicznej stronie zdjęcia rozmawiamy.
                  kocis - Ty też nie zauważyłeś o co chodzi w tym wątku ?!

Komentarz

• kocis
                    Początki nałogu
                    • 2005
                    • 472

To kiepskie wytłumaczenie.
                    300D; 17-40/4L; 24-105/4L; 70-200/4L; 430EX

Komentarz

• Auwo
                      Uzależniony
                      • 2004
                      • 928

kocis - wytłumacz mi z czego mam się tłumaczyć ?!

Komentarz

• ptrk
                        Bywalec
                        • 2005
                        • 116

Zamieszczone przez Auwo
                        ptrk - w tym sęk, że o technicznej stronie zdjęcia rozmawiamy.
                        kocis - Ty też nie zauważyłeś o co chodzi w tym wątku ?!
                        Auwo,

Wiem. Ale tez potrafie sobie wyobrazic, ze ktos moze sobie mocno
                        nie zyczyc, zeby jego prywatne zdjecie bylo publikowane na forum
                        fotograficznym w internecie i w dodatku poddane publicznym komentarzom.

Zwlaszcza zdjecie slubne.

Bez wzgledu na intencje osoby ktora zdjecie to zamiescila.

pozdr,
                        ptrk

Komentarz

• thorin
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1990

Zamieszczone przez -=Festyk=-
                          Zgadzam się w 100%.Jestem w trzeciej gim. i od 3 lat jedyne co robimy to krzyżówki na jakiś denny temat,albo ,,Pani'' puszcza muzykę,a ,,dzieci'' mają namalować swoje skojarzenia i odczucia??: .Śmiech na sali...:-x

u mnie na rysunku (oczywiscie w studium, bo o gimie i l.o. wogole nie bede mowil) podeszli do tego w miare profesjonalnie, w miare no bo wiadomo ze jak sie zada temat i 3 h rzeba siedziec nad kartka to sie nic specjalnego nie wyduma natomiast mamy krok po kroku omawiane typy kompozycji, zaleznosc renesansowego uzywania barw by lepiej oddac bliz i dal, zludzenia optyczne swiatlocien itepe itede... slowem Polacy do lawek !

Komentarz

• Pikczer
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 2578

Zamieszczone przez Auwo
                            kocis - wytłumacz mi z czego mam się tłumaczyć ?!
                            Auwo, odpowiedz im i tyle - czy para mloda wie i wyrazila zgodze na tego typu opublikowanie - bo o to sie im rozchodzi (tak mysle).

A co do zdjecia, to zal mi tych ludzi. Nie wiem ile za ta sesje zaplacili, ale takich gosci to powinno sie z zawodu wywalac. Ale najwazniejsze, ze sie mlodym podoba.

Komentarz

• ripek
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 1486

Jak dla mnie focenie ślubu analogiem to straszna odpowiedzialność gdyż na żywo nie widzi się efektu. Trzeba być naprawdę doświadczonym fotografem żeby porywać się na to.

Jak widać czasami nie wychodzi
                              Proponuje jakiś aftersession żeby po 20 latach mogli oglądać coś przyzwoitego.
                              Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Komentarz

• Pikczer
                                Pełne uzależnienie
                                • 2005
                                • 2578

Zamieszczone przez ripek
                                Jak dla mnie focenie ślubu analogiem to straszna odpowiedzialność gdyż na żywo nie widzi się efektu. Trzeba być naprawdę doświadczonym fotografem żeby porywać się na to.
                                No bez przesady, trzeba tylko nie byc debilem. I jak sie nie umie cykac (zwlaszcza analogiem) to ustawic na automat, ktory sam zdjecie zrobi.

Komentarz

Pracuję...