OT What's going on z tymi okularami na avatarach
Mamy identyfikatory
Zwiń
X
-
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są.. -
Dziura ozonowa sie powieksza...Zamieszczone przez kami74OT What's going on z tymi okularami na avatarachKomentarz
-
http://www.canon-board.info/showthre...458#post105458Zamieszczone przez kami74OT What's going on z tymi okularami na avatarachKomentarz
-
Ja to juz widze co bedzie "tfu tfu odpukac" jak do kogos nie dojdzie z winy Poczty Polskiej ... znowu sie biednemu Diodakowi oberwie ze pewnie zle zaadresowal albo zle nakleil znaczekZamieszczone przez pazurekHehe, to sie zaraz zacznie, najpierw sie zglaszali chetni, potem ci ktorzy "wlasnie wplacili", teraz ci ktorzy "wlasnie dostali".
NIECH SIEM WPISOJOM MIASTA KTOORE OTSZYMALY ID!!!!!!1
http://www.bykom-stop.avx.pl/
Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296
Komentarz
-
poczta polska jest ok, nie wiem co do niej macie??Zamieszczone przez McKaneJa to juz widze co bedzie "tfu tfu odpukac" jak do kogos nie dojdzie z winy Poczty Polskiej ... znowu sie biednemu Diodakowi oberwie ze pewnie zle zaadresowal albo zle nakleil znaczek
ja nie miałem jak dotąd ekscesów...
jeśli chodzi o przesyłki, obsługa przy okienkach pozostawia wiele do życzenia...
szczególnie w W-wie...Komentarz
-
Ciekawe, czy szybciej do Rzeszy dojdzie, czy za ocean? :-)Zamieszczone przez McKaneJa to juz widze co bedzie "tfu tfu odpukac" jak do kogos nie dojdzie z winy Poczty Polskiej ... znowu sie biednemu Diodakowi oberwie ze pewnie zle zaadresowal albo zle nakleil znaczekKomentarz
-
Zdaję sobie z tego sprawę! Ta plakietka to raczej gadżet! Dlatego na końcu swojej wypowiedzi dałem:Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]zebys sie nie dziwil ...pod tym wzgledem te ID sa w 100% nieprzydatne
btw: do czegos wogole sie moga przydac?

Jutro pójdę na zupełnym luziku, ponieważ to koncert Piaska, którego baaardzo nie lubię... Dawno temu, kiedy byłem na koncercie Mafii z Piaskiem w roli głownej, był czadzior - bardzo mocny rock. Teraz Piasek się zeszmacił...
Ale wracając do tematu - jeśli uda się wejsc, dam Wam znac.canon i dodatki...Komentarz
-
-
tez otrzymałem ID
ale musze troche pomarudzic
bo:
1. jest troche porysowany. Ale ja tam nie jestem typem ktoremu to bedzie przeszkadzac
i diodaka za jaja nie powiesze za to 
2. jestem oburzony brakiem okularów bonka na ID
Komentarz
-
-
Dzięki Bogu zamówiłem DWIE sztuki!
Mój przyjaciel by mi tego nie wybaczył.
Jutro też wybieram(y) się na koncert, ciekawe czy wejdziemy obaj :rolleyes:
I masz racje Diodak z tym co mówiłeś: na szyi to wygląda zajebioza !
Looknijcie
TUTAJ
PS. kiedyś pracował dla BOR-u
Ostatnio edytowany przez Zielony; 2434.Komentarz
-
-
-
-
Do mnie też dotarły dwie sztuki, błyszczące i pachnące (nie porysowane). Brawo dla kolegi D. i Poczty Polskiej. Co do jakości to jestem mile zaskoczony
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
Komentarz