Zamieszczone przez Jac
Mamy identyfikatory
Zwiń
X
-
Ja nie zbieram na nowe body. Ja zbieram na pierwsze body
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są.. -
-
A kiedy będą zapisy na tę druga turę smyczy?Bo do pierwszej się nie mogłem dołaczyć...
Ps.Ciekawe co pokaże np. skaner w markecie jak sie podstawi taka kartę?Ja miałem niezła zabawę podtykajac kartę stałego klienta (itp)z polskiego Carefour'a albo Auchan kasjerce w zagranicznym markecie tejże marki...Komentarz
-
-
-
Rano to ja odsypiałem pakowanie kopert do 5-tej rano :P. Ale poszły po południu. Jeśli się pani wyrobiła z podsteplowaniem tylu kopert na raz to pewnie już się posortowały i jadą w Polskę
.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
A ze tak zapytam czy procz mojego i Kuchatka wysylales jakies za ocean?airliners.net
50D + BG-E2 + 70D
+ 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EXKomentarz
-
Za ocean poszły tylko te dwa wasze i jeden powędrował do Niemiec
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
To i tak niezle... Moze w II turze bedzie wiecej
airliners.net
50D + BG-E2 + 70D
+ 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EXKomentarz
-
Pierwszy!
Uroczyście informuję, że własnie rozpakowałem kopertę z identyfikatorem...
Dokładnie taki, jaki miał byc!
Jutro idę wypróbowac jego przydatnosc - wejscie na koncert bez wcześniejszych ustaleń z organizatorami...
canon i dodatki...Komentarz
-
No nie... jestem zdumiony szybkoscia naszej Polskiej Poczty5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
Hehe, to sie zaraz zacznie, najpierw sie zglaszali chetni, potem ci ktorzy "wlasnie wplacili", teraz ci ktorzy "wlasnie dostali".
NIECH SIEM WPISOJOM MIASTA KTOORE OTSZYMALY ID!!!!!!1
Komentarz
-
zebys sie nie dziwil ...pod tym wzgledem te ID sa w 100% nieprzydatneZamieszczone przez max44Jutro idę wypróbowac jego przydatnosc - wejscie na koncert bez wcześniejszych ustaleń z organizatorami...
btw: do czegos wogole sie moga przydac?
Komentarz
-
Oczywiscie. Do identyfikacji z grupa, z forum, mowi, ze nie jestesmy jakas przypadkowa zbieranina, jak na jakichs tam czatach, tylko ludzmi, ktorzy lubia ze soba dyskutowac, spierac sie, wymieniac doswiadczeniami, fotografowac.Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]zebys sie nie dziwil ...pod tym wzgledem te ID sa w 100% nieprzydatne
btw: do czegos wogole sie moga przydac?
Tylko tyle, i az tyle.Komentarz
-
Komentarz